Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): nie wpiszę wszystkich seriali, więc logiczne że skracam do "większość", dwa w zupełności wystarczą (inne mają taki sam efekt). I ponawiam po co dawać linka do serialu, którego sam dałeś wynik wyszukiwania wcześniej?
- znał ten serial i pokazał wyniki jego wyszukania, to po co linki?

No to nie wypisuj - ale w takim razie ode mnie nie oczekuj już pomocy - tobie się nie chce podać czego dokładnie ci nie znajduje - to mi, w moim wolnym czasie nie będzie się chciało sprawdzać. Serialu nie znałem - już to mówiłem - trafiłem po prostu - API zwraca nam 4 wyniki.
(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): - nie wiem jaki jest zamysł żeby robić wtyczki do wersji, której nie będzie jeszcze przez kilka miesięcy i żeby nie działało już teraz na OFICJALNEj wersji
Taki że jest wiele świetnych serwisów (jak netmirror) które działają tylko na nowszych wersjach ISA. Na szczęście - dla k21 są z definicji wyłączone.

EOT - nie chcesz podawać dokładnych danych - nie oczekuj pomocy. Logów dla matrixa dalej nie chciało ci się podać - więc problemu nie ma już jak widać.

(30-05-2026, 02:42 PM)wyborca napisał(a): I dalej.. wysłałem log, to nie wiem dlaczego piszesz, że nie wysłałem Big Grin
Miałeś wysłać logi z Matrix - ale to nie ważne. Sorki - ale nie mam czasu na zbędną dyskusję. Może któryś z innych dev się pochyli. Mnie udało ci się zrazić.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Wpisałem dwa seriale obrazujące problem z resztą, za mało? mam 30 seriali wpisać?
inni wpisują tylko jedno, dwa a tu się przyczepiasz.
Nie napisałeś z jakiego filmu/serialu mam wysłać logi, tylko, że mam je zrobić. A było to po moim opisaniu problemu z SERIALAMI. I zrobiłem wpis z logiem. Problem mam z serialami o nich piszę cały czas od początku (już na tamtym wątku).

Odpisujesz drugi raz na stary komentarz i się ciskasz, podczas gdy jest nowy z linkami.
Odpowiedz
Jeśli ci nie działa na 30 to musisz podać 30. Inni podają jeden który im nie działa i na nim sprawdzamy. Jak podadzą 10 to będziemy w tych 10 szukać problemu. Jest więcej seriali na tmdb niż 30 i nie będę sprawdzał wszystkich.
Poza serialami pisałeś o matrix. Nie podałeś logów.
Ale jak już powiedziałem nie mam czasu na dalsze zgadywanie. W tym przypadku problem tkwi między krzesłem a ekranem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(30-05-2026, 03:02 PM)Tomek napisał(a): Jeśli ci nie działa na 30 to musisz podać 30. Inni podają jeden który im nie działa i na nim sprawdzamy. Jak podadzą 10 to będziemy w tych 10 szukać problemu. Jest więcej seriali na tmdb niż 30 i nie będę sprawdzał wszystkich.
Poza serialami pisałeś o matrix. Nie podałeś logów.
Ale jak już powiedziałem nie mam czasu na dalsze zgadywanie. W tym przypadku problem tkwi między krzesłem a ekranem.

matrix był tylko przykładowo, bo przeważnie wszędzie jest, na filmanie np

cały czas piszę o serialach i do jednego problemu z serialem dałem loga, ale lepiej wymyślać i prosić cały czas o linki do serialu, który się samemu wklejało niż zajrzeć do loga Big Grin
Odpowiedz
Ja cię prosiłem (czas przeszły bo już kompletnie mi to zwisa) o linki do pozostałych seriali także. Ale jak sam mówisz - zamiast podawać - zajrzyj sobie do logów.
EOT dla mnie.
Odpowiedz
W repozytorium beta wersja 2026.05.30.0:
--scrapery--
  • nowy scraper - streamimdb (EN),
  • nowy scraper - vidzee (EN),
  • usunięcie scraperów flixhq/himovies/zerion - martwe strony,
  • filman - nie są wymagane już ciasteczka - wystarczy login i hasło.
    [Obrazek: 9uCaFAYl.png]
  • fix netmirror (zmiana domeny - konieczne przeładowanie ciastek oraz aktualizacja skryptu TamperMonkey)
  • fix rapideo/nopremium/twojlimit
  • fix xt7/tb7 - fix sesji
  • fix cda
  • fix anime
  • fix webstreamer
  • fix zaluknij
--core--
  • obsługa UpNext (monit o odtworzenie kolejnego odcinka serialu) - obsługuje zarówno wtyczkę z oficjalnego repozytorium Kodi, jak też 2 najpopularniejsze forki:
    -- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
    -- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
    Jest to zewnętrzna, niezależna od Team FF wtyczka, także wymaga ustawienia przez usera własnej, odpowiadającej mu konfiguracji. Wbrew prostej zmianie w kodzie, kosztowało nas to dużo czasu żeby integracja była jak najprostsza bez ostrej ingerencji w kod FanFilm. I można powiedzieć że się udało dzięki nowemu podejściu do struktury działania, plików jaki jest w nowym FanFilm.
  • obsługa regex dla funkcji z TM (netmirror/ekino)

Aktualizacja skryptu TM - tylko dla użytkowników wersji BETA:
- aktualizujemy skrypt z tego linku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
jest to niezbędna jednorazowa czynność dla użytkowników wersji beta. Ze względu na pewne zmiany które nie są równoległe względem stable/beta musimy powrócić do rozróżnienia obu wersji skryptów.

Po aktualizacji FanFilm wymagany jest restart.

Podziękowali: wbak1102, RadziuOi, martairafal
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Dzień dobry,
ja nie wiem co się u mnie podziało wypisuje błąd FF:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Może ktoś sprawdzić. Do dzisiaj wszystko było w jak najlepszym porządku.
Odpowiedz
sqlite3.OperationalError: disk I/O error

Problem z dyskiem/miejscem zapisu...
Spróbuj całkowicie odinstalować fanfilm i zainstalować na nowo
Odpowiedz
Dziękuję za odpowiedź. Pomogło, ale musiałem też zrestartować TV bo na nim mam zainstalowane Kodi. Ciekawe czy bez reinstalacji FF i zrobieniem tylko restartu TV problem by się rozwiązał.
Odpowiedz
Ciężko powiedzieć. Błąd wskazywał na problem z zapisem do bazy, ale nie spowodowany błędnym formatem zapisu czy czymś podobnym tylko błędem I/O czyli problem wynikający np. z brakiem miejsca na dysku, z brakiem praw dostępu do zapisu... Ciężko powiedzieć na podstawie wycinka logu (ale chwała ci za to że dałeś ten najważniejszy fragment).

Podziękowali: portoben
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości