@sky02
Niestety znowu musiałem pogrzebać przy wynikowym pliku azman_XMLTV.xml
Zmieniłem channel id i dodałem display-name żeby było uniwersalnie pod Kodi i inne andkowe playery
Przy okazji również niektóre pluginy konwertujące listy m3u na bukiety E2 też będą w stanie poprawnie przypisać EPG
Ostatecznie będzie jeden mega plik azman_XMLTV.xml w pełni zgodny ze standardem XMLTV zawierający wszystko co tylko można dla kanałów PL w tym też kanałów FAST będących na polskim rynku (Sweet, Megogo, Rakuten, Xiaomi, LG Channels)
Szlifowanie i optymalizacja EPG Downloadera ciągle trwa.
Zajebisty czas co ?
Pewnie się wydłuży do jakichś 20 min jak rozszerzę pobieranie danych o szczegóły.
Podziękowali: sky02, Max1000
Niestety znowu musiałem pogrzebać przy wynikowym pliku azman_XMLTV.xml
Zmieniłem channel id i dodałem display-name żeby było uniwersalnie pod Kodi i inne andkowe playery
Przy okazji również niektóre pluginy konwertujące listy m3u na bukiety E2 też będą w stanie poprawnie przypisać EPG
Ostatecznie będzie jeden mega plik azman_XMLTV.xml w pełni zgodny ze standardem XMLTV zawierający wszystko co tylko można dla kanałów PL w tym też kanałów FAST będących na polskim rynku (Sweet, Megogo, Rakuten, Xiaomi, LG Channels)
<channel id="13 Ulica HD">
<display-name lang="pl">13 Ulica HD</display-name>
<display-name lang="pl">13Ulica.pl</display-name>
<display-name lang="pl">13 Ulica</display-name>
<icon src="https://std.wpcdn.pl/wp-pilot/channels/719/logo_white.png" />
</channel>Szlifowanie i optymalizacja EPG Downloadera ciągle trwa.
[EPG] Zapisano wersję KODI w: C:\Users\azman\GOTOWE_EPG\azman_XMLTV.xml
[EPG] Zapisano wersję ENIGMA2 w: C:\Users\azman\EPG\EPG_Downloader\output\azman_XMLTV.xml
==========================================
PODSUMOWANIE OPERACJI:
-> Przetworzono kanałów: 590
-> Łączna liczba audycji: 15867
-> Czas trwania sesji: 8m 52s
==========================================
Zadanie zakończone pomyślnie.
[SYSTEM] --- KONIEC SESJI (Kanały: 590, Audycje: 15867, Czas: 8m 52s) ---
PS C:\Users\azman\EPG\EPG_Downloader>Zajebisty czas co ?
Pewnie się wydłuży do jakichś 20 min jak rozszerzę pobieranie danych o szczegóły.
Podziękowali: sky02, Max1000