Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
W repozytorium STABLE wersja 2026.07.05.2:
2026.07.05.2
— scrapery —
- fix netmirror

2026.07.05.1
— scrapery —
- fix netmirror

2026.07.05.0
— scrapery —
- fix videasy
- fix netmirror
- fix premiumsmart
— serwisy —
- fix Trakt (m.in postęp seriali)
— gui —
- fix domyślnych widoków dla kilku sekcji
— core —
- optymalizacja kodu

2026.07.02.1
— scrapery —
- fix rapideo/nopremium/twojlimit - poprawa rozpoznawania materiałów na koncie
— gui —
- fix koloru na liście źródeł dla kilku scraperów
— core —
- fix py3.8

2026.07.02.0
— scrapery —
- nowy scraper premium gb7.pl [PL]
- nowy scraper seriale.vip [PL]
- nowy scraper anime Lycoris Cafe [PL]
- nowy scraper dulo.tv [EN]
- nowy scraper megacloudx [EN]
- nowy scraper hdmovix [EN]
- nowy scraper vidcore [EN]
- nowy scraper vaplayer [EN]
- fix streamimdb
- filmyonline - obsługa ciasteczek
- fix rapideo/nopremium/twojlimit/xt7/tb7/gb7/wrzucaj - rozpoznawanie materiałów pobranych
— core —
- fix autoodtwarzania
- optymalizacja kodu
- fix paginacji w trakt
— resolvers —
- doodstream fix

Podziękowali: Mazda16
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć.
Od jakiegoś czasu nie przeszukuje mi Zaluknij.cc
Nie wiem czy coś się w temacie zadziało czy problem wystąpił u mnie.
Odpowiedz
(10-07-2026, 10:50 AM)Sylwestri napisał(a): Cześć.
Od jakiegoś czasu nie przeszukuje mi Zaluknij.cc
Nie wiem czy coś się w temacie zadziało czy problem wystąpił u mnie.
Bo nie wyszukuje na Zaluknij.cc.
Odpowiedz
Ciężko powiedzieć - nic nie podałeś - więc pewnie to coś u ciebie. Oczywiście ciasteczka wgrałeś, prawda?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
[Obrazek: UMQgsgLl.png]
[Obrazek: bnppFdpl.png]

@wbak1102 - proponuję wpierw sprawdzić przed mówieniem że nie wyszukuje....
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Tak. Ciasteczka wgrane.
Będę przy kompie to logi prześlę.
Dziękuję.
Odpowiedz
Nie tylko logi, ale także linki do tmdb dla szukanego materiału.
Odpowiedz
REKLAMA:

Serial Kleszcz s01e01
Tylko źródła filman i nottorrwnt

Logi
Odpowiedz
Szkoda że nie podałeś linka tylko kod do wpisania
Nie masz wgranych ciasteczek CF lub masz nieaktualne. Sprawdź w ustawieniach czy masz podane ciastko CF. Na pewno włączyłeś wszystko w ustawieniach TamperMonkey zgodnie z instrukcją?
Odpowiedz
Odpowiedz
Tak jak mówiłem. Nie wgrane ciastka:
[core]
2026-07-10 17:32:21.279 T:18204 info <general>: [FanFilm][sources\pl\zaluknijcc.py:244][source._search] unexpected status code: 403
2026-07-10 17:32:21.279 T:18204 info <general>: [FanFilm][sources\pl\zaluknijcc.py:246][source._search] likely Cloudflare challenge active[/code]
Sprawdź instrukcje ustawień TM. Nie masz włączonego odczytu wszystkich ciastek w tym zabezpieczonych
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości