Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
Kolejne niszowe regionalne /lokalne kanały z EPG.
Tym razem znalazłem dla TV Podlasie, TV Kamienna Góra i TV Max.
Chyba mam już dla kablówkowych kanałów wszystko co można albo się mylę i ktoś podrzuci jakiś link.

Jak ktoś ma stream do tych kanałów chętnie pozyskam Smile
Wątpię by to szło w DRM Widevine zapewne leci po HLS bez kluczy i licencji żeby serwera wizyjnego nie obciążać.

Pomóżcie znaleźć coś więcej dla regionalnych / lokalnych i tych kablówkowych kanałów.
Odpowiedz
REKLAMA:

@azman TV Podlasie Smile
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Teraz chyba mają przerwę w nadawaniu Smile
1
Odpowiedz
@azman @sky02 Polsat Film 2 , Polsat Reality , Polsat X najczęściej Polsat Film 2 ale i te dwa pozostałe również mowa że nie zgadza się zawartość epg z materiałem nadawanym w kanałach , wiem że Polsat to pierdzieli , ale czy można przejść na źródło By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , chyba że już tak mamy aktualnie więc niema tematu .Pozdrawiam
Odpowiedz
Przestawione na PolsatBoxGo
Poprawione Filmbox+ oraz TNT i TSN
Przywrócony Jazz i Dolce Vita

Pierwsze testy z EPG dla TVN 24+ live 2

Za 30 min można sprawdzać

Podziękowali: Max1000
1
Odpowiedz
(21-07-2026, 05:58 PM)azman napisał(a): Przestawione na PolsatBoxGo
Poprawione Filmbox+ oraz TNT i TSN
Przywrócony Jazz i Dolce Vita

Pierwsze testy z EPG dla TVN 24+ live 2

Za 30 min można sprawdzać
Potwierdzam, oczywiście TVN 24+ live 2 działa. Dzieki Azman.

Limpopo72.
Odpowiedz
Polsat X, Film 2 i Reality już prawie dobrze działają, tylko program TV ma ustawioną złą strefę czasową (o dwie godziny w tył).
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-07-2026, 09:13 AM)PostalDude napisał(a): Polsat X, Film 2 i Reality już prawie dobrze działają, tylko program TV ma ustawioną złą strefę czasową (o dwie godziny w tył).
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jest ok. Bandy kończą się o 20:00 Smile  Przez Ciebie musiałem 2 razy wysyłać na serwer. 
Sprawdź u siebie czy nie masz przesunięcia.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(22-07-2026, 04:21 PM)sky02 napisał(a):
(22-07-2026, 09:13 AM)PostalDude napisał(a): Polsat X, Film 2 i Reality już prawie dobrze działają, tylko program TV ma ustawioną złą strefę czasową (o dwie godziny w tył).
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jest ok. Bandy kończą się o 20:00 Smile  Przez Ciebie musiałem 2 razy wysyłać na serwer. 
Sprawdź u siebie czy nie masz przesunięcia.
Pozdrawiam.
A to przepraszam  Undecided Faktycznie, te trzy kanały są zapisane nieco inaczej i stąd był u mnie problem, sorki jeszcze raz.
Odpowiedz
@sky02

Takie tam zmiany bo mi brakuje, przenoszę do desc wszystkie inne dane, zdziwiony jestem ze tego nie czyta Kodi.
Jedna komenda i konkretnie napisana funkcja i klasa.

Znaczy czyta ale mało co wyswietla. Hmm pogadał bym z developerem os simple client.
Jak nie wdrożymy całej implementacji XMLTV ze wyszytkimi tagami to po co to robić
Kolejne pomysły to wydzielić kanały stricte FAST lub ala FAST w naszej rzeczywistości w PL do osobnego pliku xml.
Sprawdzi się to dla E2 gdzie można wybrać wiele źródeł danych EPG.

Ale w Kodi hmm to raczej nie przejdzie, a zaraz dodam ze 200 kanałów a może wiięcej.

Potestuje to na swoim własnym AzmanTVSerwer gdzie leci wszystko co ma być free
Odpowiedz
Witam @azman apple tv ale na USA i tam transmisje MLB - F1 oraz MLS By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

MLS na Apple można i tu znaleźć

F1 z apple rownież ta samo strona

to MLB już może bym podarował bo jest również na tej stronie ale chyba ze 2 transmisje tylko na Apple

tylko jak to złączyć do jednego epg dla kanałów apple tv, na dziś tylko pytam
oczywiście mowa o epg typu jak na eurosport extra , emocje.tv , polsatbox czyli wydarzenia na dany dzień , zadne przypisywanie do konkretnego kanału event

bo trwają testy i jesli się uda to wejdą kanały apple tv (moze nazwa apple event ).Dziękuja za całokształ !!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: