Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wizja TV XBOX ONE problem
(12-07-2018, 09:05 AM)GalAnonim napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Wink

Niestety u mnie nie działa na najnowszym KODI:
Cytat:22:38:43.001 T:12068   ERROR: Control 55 in window 10025 has been asked to focus, but it can't
22:38:43.584 T:12092   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.ValueError'>
                                            Error Contents: need more than 0 values to unpack
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.wizjatv\main.py", line 91, in <module>
                                                CATEGORIES()
                                              File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.wizjatv\main.py", line 12, in CATEGORIES
                                                WizjaTV()
                                              File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.wizjatv\main.py", line 32, in WizjaTV
                                                s,content = obj.ListaKanalow(s)
                                            ValueError: need more than 0 values to unpack
                                            -->End of Python script error report<--
22:38:43.618 T:12068   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.wizjatv/
22:38:43.619 T:12068   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.wizjatv/) failed
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-07-2018, 09:05 AM)GalAnonim napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Wink

Witaj, powiesz mi jak mam to zainstalować na xbox?
Odpowiedz
Niestety nie mam xboxa i nie wiem czy da się tam normalnie z ZIP instalowac. Musi ci odpowiedzieć ktoś z Xboxem Sad

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Podziękowali: guttivr6
Odpowiedz
instalujesz zip normalnie z pendrive czekasz pare sekund i dodatek zainstalowany sprawdzilem przed chwilą ale czy działa to nie wiem nie mam danych

Podziękowali: guttivr6
Odpowiedz
(18-07-2018, 09:01 PM)Jaca napisał(a): instalujesz zip normalnie z pendrive czekasz pare sekund i dodatek zainstalowany sprawdzilem przed chwilą ale czy działa to nie wiem nie mam danych

Dziękuje Ci bardzo Smile
Odpowiedz
(25-07-2018, 03:44 PM)guttivr6 napisał(a):
(18-07-2018, 09:01 PM)Jaca napisał(a): instalujesz zip normalnie z pendrive czekasz pare sekund i dodatek zainstalowany sprawdzilem przed chwilą ale czy działa to nie wiem nie mam danych

Dziękuje Ci bardzo Smile

Działa Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Siema!
Ma ktoś może namiar na nową wtyczkę wizjatv, przekopałem neta i te co znalazłem nie działają a i kodiver już padł! Z góry dziękuję za pomoc!
Odpowiedz
Kodiver to chyba od dawna nie działał. Na m-TVGuide możesz korzystać z wizja tv.

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
U mnie też nie działa
Odpowiedz
Ja używam na 3 urządzeniach. Na telefonie i PC działa bez problemu natomiast fire tv padło. Zawsze bez względu który kanał włączę ucina po 4sec. Problem z wtyczką czy szukać problemu gdzieś indziej?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: