04-12-2021, 05:53 PM
Nokia Android TV Streaming Box 8000
|
REKLAMA:
05-12-2021, 11:06 AM
(04-12-2021, 05:53 PM)Łonogrzmot napisał(a):Heh, i znowu nie wiem, czy się nabijasz, czy to znaczy "papa Androidowa apka" czy coś jeszcze. No nie znamy się, nie wiem, co masz na myśli(04-12-2021, 01:24 PM)IronMan napisał(a): CANAL+ BOX 4K Łonogrzmot napisał(a):IronMan napisał(a):Do tego wtyczka KODI, którą sprawdzałem Hmmm... To było w CE pod KODI 18.9, w ustawieniach wtyczki. Zaintrygowałeś mnie, sprawdzę jeszcze raz...
03-07-2022, 05:55 PM
Rozumiem, że na tym boxie nie instalujemy coreelec? W sumie miejsca w pamięci tyle dali, że nie warto zapychać dodatkowo.
# Kodi rządzi #
Na żadnym boxie z zablokowanym bootloaderem nie zainstalujesz coreelec w pamięci.
Przecież masz na samym początku tematu opisane dlaczego na tym się nie da wcale.
Poszukuję przystawki do dvb-t2, coś takiego
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i nie mogę znaleźć na alledrogo bądź amazon Edycja: _______ Znalazłem takie urządzenie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Będzie działać z tunerem Nokia 8000 ? REKLAMA:
Na Streamview.com już nie ma z tego co zauważyłem, były tylko po 19.90 € z darmową przesyłką w Polsce.
Jak tam nie znajdziesz to czekaj albo poluj po różnych serwisach. Mi się udało akurat w promocjach zebrać cały zestaw box + tuner w sumie za 75 €.
Z pepper:
"Jak komuś się chce i ma smarta z darmowymi zwrotami to niech sprawdzi działanie tunera dvb-t2 na nokii: allegro.pl/listing?string=homatics tuner&order=p Produkt zniknął ze srony streamview, została instrukcja. nokia.streamview.com/media/19/69/e5/1653313119/Streamview_DVB_Adapter_UM_DE_25112021.pdf Nokia i homatics to ten sam producent sei robotics." Także chyba zaryzykuję i kupię, najwyżej zwrócę. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka (31-07-2022, 02:44 PM)Ktosi napisał(a): Na Streamview.com już nie ma z tego co zauważyłem, były tylko po 19.90 € z darmową przesyłką w Polsce.Aplikacja do TV naziemnej jest dedykowana, czy trzeba zainstalować z APK. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
31-07-2022, 04:23 PM
Apka to Live TV i działać będzie pewnie kazda inna która obsługę tego tunera. Nie będzie działać praktycznie żadna aplikacja od obsługi tunerów. To jest tuner sprzętowy i do działania nie potrzebuje sterowników .
Na twoim miejscu zamiast kombinować kupił bym od razu drugi box z DVB-T2 Nokia 6000 za 30€ z darmową dostawą. Przesyłki zwykle są dostarczane po 2-4 dnia od zamówienia. Dodatkowo można też kupić dla satelity box 7000. Do nagrywania należy kupić dodatek za następne 20€. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości