ok dzięki po instaluje najpierw inne apki hbo go ,player i takie tam a kodi na tym działa ok
Archiwum Shoutboxa
Powinno działać, przynajmniej jak miałem subskrypcje to działało, chyba, że mylę boxy. Nie mam już apple tv+ więc nie sprawdze
Witam czy na fire cube 2 generacji dzała apple tv+ jest apka oficjalna zalogowałem się ale nie chce nic mi odtwarzać pisze sprawdz połączenie z netem inne apki działają np.netflix
KT1 in minus cena ~400 zł, a dwa brak certyfikatu Netflixa, zwłaszcza teraz kiedy Netflix w Turcji jest prawie darmowy
Z multiWeather miałem problem od dwóch dni, jeśli ktoś ma podobny problem to pomogło wersja 0.0.8 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
czy trakt autoryzowany z fanfilm powinien automatycznie zaznaczać odcinki po obejrzeniu np. z linku filmana?
@mjw Po prostu dba o portfele nie doszłych klientów - jak by mieli TV to rachunek za prąd większy ;-)
@DenDy dzięki chyba muszę zajrzeć na router i firewall bo u mnie tylko ping mierzy...
@Łonogrzmot napisałem na telegram pytanko to odpisane, że cytuję "you can, but risk to get ban is high" ... hmm
Czy można używać listy z telele na dwóch urządzeniach - oczywiście nie jednocześnie, np. od poniedziałku do piątku w jednym miejscu a na weekend w drugim?