Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Wie ktoś może co się stało z polhd.com ?
Większość wstawek była hostowana na openload. Openload zamknęli została pustka którą musi ktoś wypełnić.
Dlaczego ma zapomnieć o linkach premium jak mnóstwo hostingów obsługuje RD.
@airmaxnike zapomnij o linkach premium. W tej chwili jak nie pobierasz torrentów przez RD to nie ma sensu tego wykupywać.
Phantom zgłasza błąd kod: 403 serwer zablokował wykonanie operacji. Coś wiadomo co tu się dzieje?
@GraaBy Geniptv lub Rapidiptv
z polskimi kanałami ofc
zainteresuj się iptv, jest na tym rynku trzech ruskich dostawców
Kiedyś korzystałem z goldvod ale zdarzało się że kanały były niedostępne
Witam. Jaką telewizję internetową typu weeb.tv, goldvod możecie polecić ? Najbardziej zależy mi na kanałach sportowych
a jak ze zrodlami na realdebrid??? dzialaja bez problemow po tych czystkach?
Nie. W zeszłym tygodniu dodawałem. Bez problemu Scraper TVDB - Tmdb zawsze słabiej działał i mniej mi znajdował... Automatycznie też działa bo coś mi tam zarzucił. Pamiętaj jednak że nowy odcinek na HBO nie równa się nowemu odcinkowi w trakt z którego fanfilm bierze bazę odcinków
macie problem z automatycznym dodawaniem nowych odcinków do biblioteki seriali przez FanFilm?
R.I.P [*]
teraz się zacznie... nie działające źródła i jęki że kiedyś działało...
@TaMaX zerkne w wolnej chwili
@mjw Tak, z tego co widzę to w wersji 0.3 jest close_stream_url i on jest wywoływany w razie potrzeby. W pace mobilnej sie pokazuje komunikat czy odlaczyc inne urządzenie które aktualnie ogląda i po akceptacji to jest właśnie wywoływane.
@TaMaX chodzi o wp pilot?
@TaMaX a może warto by było umieść post na forum w odpowiednim temacie? Bo nie wszyscy czytają SB...