Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Czyli usunąć fanfilm i go zainstalować na nowo
Nie masz najnowszej. Najnowsza jest 2019.11.08. Zaktualizuj wtyczkę. Poradnik masz na stronie głównej
Fanfilm 2019.03.14.1
Najnowszą czyli jaką? Podaj dokładnie. Scrapera wyłączysz w ustawieniach wtyczki - źródła
Jak wyłączyć tego scrapera
Sprawdziłem aktualizacje i mam najnowszą wersje
BTW - mi się ładują - właśnie oglądam.
Jaka wersja FanFilm. Wygląda to na martwe źródła. Pewnie masz włączony scraper szukajki, która niestety w większości wywala obecnie martwe linki
To jest na fanfilm
I dalej to samo
I mogę wybrać z listy film z innego źródła
Włączam film po prawej koło zegara wyskakuje nazwa filmu i czas jego trwania i po chwili znika i nic się nie dzieje
Możesz więcej szczegółów?
Jak rozwiazac problem nie lądujących się filmów w kodi na mi box
@farben niestety ustawienie SMB1 i SMB3 nie pomogło. Co ciekawe znowu jest widoczny dysk w "Przeglądarka Zeroconf". Sposób @mjw zadział Smile dziękuję wszystkim za pomoc Smile
@zwonko wpisz recznie ip i port 445 w menedrzeże plików. Kodi na androida tak ma, ze samo czasami nie wykrywa i trzeba dodac recznie.
@zwonko Ustawienia-Uslugi-Minimalna wersja protokołu SMB 1 Maksymalna wersja SMB 3, restart Kodi lub boxa i musi widzieć, jak nie to sprawdź czy w jakimś managerze plików który obsługuje SMB widzisz te zasoby
ktoś ma jakiś pomysł dlaczego w KODI (Mecool M8S PRO L), nie widzi mi otoczenia sieciowego (SMB)? W sensie wchodzę a jest pusto. W KODI na Win7 wszystko działa.
nie każdemu wyślę
kto chce linka do sportowej tv niech pisze priv