Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Czy temat mogę założyć w --->>> Android/AndroidTV › Pomoc & Poradniki czy może do hardware w --->>> Poddziały w "TV BOXy i inne urządzenia"
Pytanko do personelu ;] jakiś czas temu zamiescilem SOLVED o boxTV na PTW na przykładach moich 2och co przegrzewaly sie CPU.. wykonalem tutek o sposobach obnizajacych temp procka + zdjecia
@Łonogrzmot gdzieś na forum widziałem, że wrzucałeś linka do sklepu z etui do pilota chromecast, ale nie mogę znaleźć:/ można prosić o przypomnienie?
W wypadku tego filmu --> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Seren znalazł go za któryś tam razem, natomiast By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. <--- tego w ogóle nie znajduje
jakiś konkretny?
Tzn. chodzi mi o źródło odtwarzania (połączone z real-debrid i wgrany provider zalecany przez kodiwpigulce - a4k)
Drodzy forumowicze, od czego zależy, że raz Seren wyszuka dany film, a raz nie? Hmm...
Sieeema
Siema KwP ..serwus @eszemene :]
@cofee - tak - bez problemu, wię cpewnie da się to zrobić przez androida także - owszem - jest lekki lag na domyślnych ustawieniach, ale metodą prób i błędów udało się go zminimalizować do akceptowalnego poziomu
I wówczas obraz z ps3 również ma efekt ambilight?
@coffee - ja mam box + arduino - połączone tak jak w poradniku. Korzystam z coreelec więc mam wszystko w tyle. Natomiast - ten sam zestaw (box+arduino) ma podłączone przez USb takie ustrojstwo jak hdmi grabber, do którego podłączone jest ps3
A jest na to jakiś sposób? Chciałbym mieć to w live channels a nie wchodzić w aplikacje Polsat box
Nie można, musisz sam ją sobie stworzyć.
Czy z Polsat box go można jakoś wyciągnąć listę m3u tak jak jest to w przypadku wppilot?
W odpowiednim dziale na samym dole po prawej stronie przycisk "Napisz wątek"
Jak tworzy się wątek/pytanie na tym forum? Nie mogę znaleźć odpowiedniego przycisku.
Zdrowych i wesołych
@coffee w kilku aplikacjach na androida będą działać światełka bez kombinacji, z grabberem bywa różnie, chyba Tomek się bawi tak