kupiłem konto na xt7 i chyba niepotrzebnie bo fanfilm nie potrafi na nim nic znaleźć. znowu coś sie gryzie tb7/xt7 z fanfilm?
Archiwum Shoutboxa
no nie pisales, to napisalem czego ja. Sprawdzałem na wtyczkach fanfilm, tempest, oath (tak jeszcze mi działa) the crew. Jedynie na the crew coś wyskoczyło ale same andor torenty. z Torentów nie mogę korzystać.
... a ja używam rapideo, ale i beż tego mam wrażenie, że są źródła, no chyba że już calkiem mi się popietroliło ??
mam real debrid i jakoś nie ma akurat do tego. Wpisy na biało dodają, ale źródeł brak. Myślałem, że coś nie tak z wtyczką czy jakieś autoryzacje ponowić, ale nie. wszystko ejst ok, każdy inny serial/film nowy jaki szukam to ma zrodla.
Macie może źródła do Andor? są na biało 4 odcinki ale brak zrodel. Inne seriale bez problemu, nowe tez.
@tepiloxtl Filman się schował za cloudflare i póki bedzie CF na stronie, to w kodi nie będzie działać.
Czyżby się filman wysypał z wtyczki fanfilm? Oglądałem sobie serial, jestem w połowie i nagle nie mam źródeł :/
Nie wiecie co się dzieje z PlusX? Nagle przestało mi działać i strona się nie ładuje
Otwarta rejestracja teleelevidenie => By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@woland357 No słabo, lepiej zapytać jego o pp i przelać więcej euro typu 20 i masz normalny kurs
Za 9,18 euro jeśli przez voucher z perfect money. Po 57,60 zł. Trochę słaby ten kurs euro.