Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

siema, dokładnie shoutbox to kawiarenka, a nie miejsce na takie pytania
Załóż wątek - shoutbox to raczej kawiarenka a nie miejsce na takie pytania.
Widze ze nie uzyskan tu odpowiedzi czy w innym watku powinienem zadac to pytanie?
@Zygzaczeq - dostajesz ostrzeżenie - nie pisz tego sameg ona forum i na shoutbox. Pisz w wątku. Kolejna uwaga skończy sie tygodniowym banem
Pojawiła się nowa wersja dodatku YouTube: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Logi, logi i jeszcze raz logi
po kilkunastu sekundach W SFVIP Player wyłącza się i pokazuje odtworzenie zakończone
siema
Siema. Wiecie jak wyglada legalnosci temat w de ? Iptv czy tam ogladac np filmy na ff?
No - następna będzie ciut dłuższa bo jest powiązana z szacowaniem synchronicznym IP - więc znowu będzie zwiecha.
@Tomek Tym razem szybko ogarnęli awarię, dzięki za info Big Grin
@Zygzaczeq - no bo naprawili światową sieć MAC - mówiłem ci że jest awaria. Wszystko o własnym szukaniu MAC masz w wątku w którym już błyszczysz...
@RebA Będę szukał, tylko nie wiem, gdzie to jest wątek z MAC, już będę wiedział.
@Zygzaczeq dziecko poczytaj trochę na forum a się troszkę czegoś nauczysz
Jak samemu znaleźć Adresy MAC do Programu SFVIP Player?
Siema, dzisiaj już działa Telewizja z Adresów MAC
Z wzajemnością
To byłą bardziej do @sebiq bo Ci podał wersjje KODI "kodi 20.2 nexus", nieważne przyjmijmy że niezbyt precyzyjnie eię wysłowiłę, taki lapsus słowny (modne ostatnio). Big Grin spokojnej niedzieli Big Grin
Ale tak napisałeś jakbym pytał o wersję kodi... mniejsze z tym - gość ma w profilu Androida - więc pewnie nie ma aktywnej wtyczki
@Tomek no przecież wiem Smile