@lukiboss macie
Archiwum Shoutboxa
ok adblocka nie mam ale mozesz rozwinąć temat reklamy testowe bo mnie zaciekawiło rowiązanie
na serio - skrypt wychwytuje osoby z włączonym adblockiem poniżej pewnej ilości postów oraz osoby które nie klikały w reklamy testowe.
drugi dzień z rzedu mam informację ze administrator wymaga zmiany hasłą OCB? Wczoraj zmieniłem dzisiaj to samo
@gadzina720 - to oznacza że źródło nie odpowiada - nic z tym nie zrobisz - czasem pomaga aktualizacja resolvera, ale w większości są to po prostu martwe źródła
@michaelred @jorg35 no czasem się zdarza że się wbazie zrobi bałagan - mnie poprosił tylko jeden raz.
Ja już 3 razy zmieniałem hasła i ciągle mi wyświetla żeby zmienić hasło,niezły macie bajzel.
Witam wszystkich strzelam, że to pewnie znany problem wiec może ktoś mi pomoże. Przy niektórych filmach na fanfilm wyskakuje komunikat: One or more items failed to play - co z tym zrobić? Dziękuje i Pozdrawiam
o co chodzi dostaje komunikat "The Administrator is forcing you to change your password. You cannot use the rest of the forum until your password is changed." juz raz zmienilem, teraz drugi raz
no to czekaj na kolejną - nie mamy na to wpływu - no chyba że komuś się będzie chciało zróbić PR. Oczywiście cache resolvera masz wyczyszczony?