| Ostatnie wątki |
FanFilm – oficjalny wątek
Forum: Zmodyfikowałem wtyczkę
Ostatni post: Tomek
21 minut(y) temu
» Odpowiedzi: 1,180
» Wyświetleń: 183,170
|
Poobi, może ciekawa apka?
Forum: Aplikacje
Ostatni post: arkady1964
Dzisiaj, 08:47 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 309
|
Aeon Tajo - spolszczenie ...
Forum: Skórki
Ostatni post: arkady1964
Dzisiaj, 08:08 AM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 98
|
Jest ból
Forum: Główny dział z EPG
Ostatni post: sky02
Wczoraj, 06:10 PM
» Odpowiedzi: 23
» Wyświetleń: 890
|
Kodi na webos LG
Forum: Oprogramowanie / Firmware
Ostatni post: zmijek
Wczoraj, 11:46 AM
» Odpowiedzi: 9
» Wyświetleń: 3,841
|
lista kanałów m3u
Forum: Pomoc & Poradniki
Ostatni post: andrej110875
09-10-2026, 07:24 AM
» Odpowiedzi: 1,422
» Wyświetleń: 835,730
|
Nieaktualne picony
Forum: Aktualizacje i zmiany
08-10-2026, 02:57 PM
» Odpowiedzi: 84
» Wyświetleń: 7,940
|
Komputronik zapowiedział ...
Forum: Off topic
Ostatni post: stannasia
07-10-2026, 06:58 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 79
|
Szukasz telewizji IPTV?
Forum: Aktualności
Ostatni post: 19potas92
07-10-2026, 05:57 AM
» Odpowiedzi: 92
» Wyświetleń: 47,828
|
Vantage TV, Show TV, Red ...
Forum: Aktualizacje i zmiany
06-10-2026, 04:46 PM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 130
|
|
|
| Exodus nie wyszukuje źródeł |
|
Napisane przez: ZakOnIck - 28-09-2017, 04:09 PM - Forum: Problemy z wtyczkami
- Odpowiedzi (5)
|
 |
Witam
od dzisiaj mam problem z wtyczką exodus, a mianowicie wtyczka nie wyszukuje jednocześnie źródeł polskich i angielskich. Gdy mam zaznaczony język źródeł na polish+english wyświetlane są tylko wyniki z polskich źródeł. Gdy zmieniam tylko na english to znajduje tak jak powinno być tylko angielski. niby nic wielkiego ale mimo wszystko irytujące jest to przełączanie czy ktoś ma podobny problem ?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
| Problem z odtworzeniem |
|
Napisane przez: Lukaszek124 - 28-09-2017, 07:55 AM - Forum: Problemy z wtyczkami
- Odpowiedzi (2)
|
 |
Witam. Wtyczka tvp.pl kategoria programy rozrywka gra koło fortuny i tam są wrzucane na bieżąco odcinki z gry wszystko ok ale gdy klikam na jaki kolwiek odcinek żadnego nie da się otworzyć się ktoś może co tu jest grane???
|
|
|
| Netflix na Android TV Boxie |
|
Napisane przez: Adam5566 - 27-09-2017, 11:28 AM - Forum: Pomoc & Poradniki
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Witam.
Oglądam Netflixa na komputerze z windows, telefonie z androidem oraz na TV z podłączonym Android box'em. Nie ukrywam, że ta ostatnia konfiguracja jest najwygodniejsza chociaż wygląda najsłabiej. Mam pytanie do tych z Was, którzy oglądają Netflixa w ten sposób: czy w sklepie google jest tylko jedna aplikacja pozwalająca na takie oglądanie czy są jakieś inne? Pomimo, że tv ma rozdzielczość full hd to ikony i skróty (kafelki) są jakieś nienaturalnie duże. Jest ich znacznie mniej niż na monitorze komputera co wymusza częste przesuwanie - szczególnie te w poziomie jest "upierdliwe". Dokupiłem sobie co prawda pilota z air mouse, ale i tak wygoda korzystania z Netflixa na tv jest kiepska. Macie podobne odczucia? Czy trzeba się z tym pogodzić i ew. czekać na stabilną wtyczkę do kodi (opis w innym wątku na tym forum)?
|
|
|
| Dwa problemy - zamrażanie dźwięku i obrazu |
|
Napisane przez: cswr - 27-09-2017, 07:13 AM - Forum: Windows
- Odpowiedzi (8)
|
 |
Cześć,
doświadczam dwóch denerwujących problemów z Kodi (17.x, w wersji 16.x nie miałem tych problemów) na Win10, które prawdę powiedziawszy dyskwalifikują odtwarzacz multimedialny - zamrażanie dźwięku i obrazu. Nie wiem, może wynika to ze złych ustawień, a nie z wady Kodi. Stąd proszę Was o pomoc, może ktoś miał podobny problem i już sobie z nim poradził.
1. Zamrażanie dźwięku występuje, gdy przewijam - po przewinięciu obraz leci pozbawiony dźwięku na kilka sekund.
2. Zamrażanie obrazu występuje, gdy zminimalizuję Kodi do paska zadań (często używam Kodi w okienku), a potem przywrócę - po przywróceniu okna leci dźwięk, ale obraz jest zamrożony na kilka sekund (wyświetla się ostatnia klatka sprzed zminimalizowania Kodi).
|
|
|
|