Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 53,245
» Najnowszy użytkownik: mieczyslawpieczyslaw@wp.pl
» Wątków na forum: 5,489
» Postów na forum: 53,683

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 394 użytkowników online.
» 8 Użytkownik(ów) | 382 Gość(i)
Baidu, Bing, Facebook, Google, awular, bolox11, bongo1977, krzysiek7878@interia.pl, mieczyslawpieczyslaw@wp.pl, steve4

Ostatnie wątki
FanFilm – oficjalny wątek
Forum: Zmodyfikowałem wtyczkę
Ostatni post: Tomek
21 minut(y) temu
» Odpowiedzi: 1,180
» Wyświetleń: 183,170
Poobi, może ciekawa apka?
Forum: Aplikacje
Ostatni post: arkady1964
Dzisiaj, 08:47 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 309
Aeon Tajo - spolszczenie ...
Forum: Skórki
Ostatni post: arkady1964
Dzisiaj, 08:08 AM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 98
Jest ból
Forum: Główny dział z EPG
Ostatni post: sky02
Wczoraj, 06:10 PM
» Odpowiedzi: 23
» Wyświetleń: 890
Kodi na webos LG
Forum: Oprogramowanie / Firmware
Ostatni post: zmijek
Wczoraj, 11:46 AM
» Odpowiedzi: 9
» Wyświetleń: 3,841
lista kanałów m3u
Forum: Pomoc & Poradniki
Ostatni post: andrej110875
09-10-2026, 07:24 AM
» Odpowiedzi: 1,422
» Wyświetleń: 835,730
Nieaktualne picony
Forum: Aktualizacje i zmiany
08-10-2026, 02:57 PM
» Odpowiedzi: 84
» Wyświetleń: 7,940
Komputronik zapowiedział ...
Forum: Off topic
Ostatni post: stannasia
07-10-2026, 06:58 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 79
Szukasz telewizji IPTV?
Forum: Aktualności
Ostatni post: 19potas92
07-10-2026, 05:57 AM
» Odpowiedzi: 92
» Wyświetleń: 47,828
Vantage TV, Show TV, Red ...
Forum: Aktualizacje i zmiany
06-10-2026, 04:46 PM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 130

Question Logowanie do Wizja tv
Napisane przez: mario677 - 30-09-2017, 11:48 AM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (2)

Witam właśnie wykupiłem konto premium w wizja tv i nie wiem jak sie zalogować we wtyczce livepolish tv czy ktoś może pomóc ?

Wydrukuj tę wiadomość

Lightbulb Problem z kodi
Napisane przez: emcet - 29-09-2017, 08:11 PM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (5)

Witam serdecznie wszystkich 
Do niedawna byłem zadowolonym użytkownikiem KODI , przejdę może odrazu do sedna . Posiadam chyba sony kd 55 xd 8005 a więc telewizor z androidem kodi wersja 17.04 bodajże . od około 2 tygodni strasznie zacina kodi , nie wiem czy to wina telewizora czy samego programu lub wtyczki , na wtyczkę wizja.pl czasami nie mogę wejść wgl bo ładuję się w nieskończoność lub jak się załaduje to się ogląda chwile i odrazu się zacina . Nie mam pojęcia czy wina leży po stronie wizji.pl czy samej wtyczki czy mojego internetu ( mój internet : ping 22 ms , pobieranie 89 mb/s wysyłanie 24 mb/s a więc całkiem dobry ) Wtyczka wizji ma oznaczenie mrknow - 0.2.4 przynajmniej takowe udało mi się znaleźć , naprawdę jest to bardzo denerwujące że czasem nie idzie wgl nic oglądać i staje się to bez użyteczne i frustrujące . Ciągłe resetowanie połączenie , kodi i tp nie pomaga . 
Liczę na waszą pomoc ! Smile
Pozdrawiam ! Smile

Aaa , zapomniałem dodać że próbowałem zainstalować Wizje.tv z poradnika znajdującego się na tej stronie , zamieszczam link poniżej :
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

lecz niestety okazało się to fiaskiem gdyż przy próbie wyboru z repetytorium niby nie znajdował sie tam żadnej plik zip który umożliwił by rozpakowanie/zainstalowanie czego kolwiek.
Pozdrawiam Wink !

Wydrukuj tę wiadomość

Problem z serialami
Napisane przez: rojek35 - 29-09-2017, 11:22 AM - Forum: Pomoc & Poradniki - Brak odpowiedzi

Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem tv z systemem Android tv 6.0.1 TCL 49c7006. Zaraz po zakupie w czerwcu zainstalowany został Kodi 17 wraz z wtyczkami m.in. Exodusem , z którego działania byłem bardzo zadowolony. Na przełomie sierpnia i września Kodi zaktualizowało się do wersji 17.4. Od tego czasu Exodus nie wczytuje źródeł seriali. Wybieram np. gatunek, kółko się kręci, przenosi mnie na pasek z kropkami, po naciśnięciu którego z powrotem przerzuca mnie do folderu gatunek. Podobnie jest w zakładce ULUBIONE w Kodi...nie znajduje źródeł seriali. Na forum wyczytałem, że Exodus nie ma już wsparcia. Zainstalowałem Covenant. Sytuacja z serialami jest identyczna. Co ciekawe w filmach zarówno Exodus jak i Covenant wyszukują źródła i odtwarzają bez kłopotu. Jedynie co zauważyłem to w większości brak opisów filmów. Zauważyłem jeszcze, że pod ikonami wyboru napisane jest "informacje niedostępne".
Proszę Was o pomoc w przywróceniu pełnej funkcjonalności KODI.
Prosiłbym abyście pisali w zrozumiałym dla laika języku najlepiej w systemie krok za krokiem. Wink
Pozdrawiam serdecznie

Wydrukuj tę wiadomość

Problem z wczytaniem repozytorium Ramic
Napisane przez: kisiel95 - 29-09-2017, 10:24 AM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (8)

Witajcie, mam problem z instalacją dodatku Ekstraklasa z repozytorium Ramic.
Przy próbie wejścia do repozytorium i zainstalowania z niego dodatku Ekstraklasa mam komunikat - "Nieudane połączenie z repozytorium".

Pomoże ktoś?

Wydrukuj tę wiadomość

Sugestia
Napisane przez: kisiel95 - 28-09-2017, 04:17 PM - Forum: Sugestie, błędy, poprawki... - Odpowiedzi (2)

Czy i kiedy będzie poradnik dotyczący tego, jak tworzyć wtyczki pod KODI?

Wydrukuj tę wiadomość

Exodus nie wyszukuje źródeł
Napisane przez: ZakOnIck - 28-09-2017, 04:09 PM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (5)

Witam
od dzisiaj mam problem z wtyczką exodus, a mianowicie wtyczka nie wyszukuje jednocześnie źródeł polskich i angielskich. Gdy mam zaznaczony język źródeł na polish+english wyświetlane są tylko wyniki z polskich źródeł. Gdy zmieniam tylko na english to znajduje tak jak powinno być tylko angielski. niby nic wielkiego ale mimo wszystko irytujące jest to przełączanie czy ktoś ma podobny problem ?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Wydrukuj tę wiadomość

Live polish
Napisane przez: Lukaszek124 - 28-09-2017, 04:07 PM - Forum: Poradniki z kodiwpigulce.pl - Odpowiedzi (6)

Witam. Jak poprawnie zainstalować polish tv live? Mam pobraną wtyczkę ale większość programów nie działa lub pisze że limit oglądania dziennego to 3godziny??

Wydrukuj tę wiadomość

Problem z odtworzeniem
Napisane przez: Lukaszek124 - 28-09-2017, 07:55 AM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (2)

Witam. Wtyczka tvp.pl kategoria  programy rozrywka gra koło fortuny i tam są wrzucane na bieżąco odcinki z gry wszystko ok ale gdy klikam na jaki kolwiek odcinek żadnego nie da się otworzyć się ktoś może co tu jest grane???

Wydrukuj tę wiadomość

Netflix na Android TV Boxie
Napisane przez: Adam5566 - 27-09-2017, 11:28 AM - Forum: Pomoc & Poradniki - Odpowiedzi (1)

Witam.
Oglądam Netflixa na komputerze z windows, telefonie z androidem oraz na TV z podłączonym Android box'em. Nie ukrywam, że ta ostatnia konfiguracja jest najwygodniejsza chociaż wygląda najsłabiej. Mam pytanie do tych z Was, którzy oglądają Netflixa w ten sposób: czy w sklepie google jest tylko jedna aplikacja pozwalająca na takie oglądanie czy są jakieś inne? Pomimo, że tv ma rozdzielczość full hd to ikony i skróty (kafelki) są jakieś nienaturalnie duże. Jest ich znacznie mniej niż na monitorze komputera co wymusza częste przesuwanie - szczególnie te w poziomie jest "upierdliwe". Dokupiłem sobie co prawda pilota z air mouse, ale i tak wygoda korzystania z Netflixa na tv jest kiepska. Macie podobne odczucia? Czy trzeba się z tym pogodzić i ew. czekać na stabilną wtyczkę do kodi (opis w innym wątku na tym forum)?

Wydrukuj tę wiadomość

Dwa problemy - zamrażanie dźwięku i obrazu
Napisane przez: cswr - 27-09-2017, 07:13 AM - Forum: Windows - Odpowiedzi (8)

Cześć,

doświadczam dwóch denerwujących problemów z Kodi (17.x, w wersji 16.x nie miałem tych problemów) na Win10, które prawdę powiedziawszy dyskwalifikują odtwarzacz multimedialny - zamrażanie dźwięku i obrazu. Nie wiem, może wynika to ze złych ustawień, a nie z wady Kodi. Stąd proszę Was o pomoc, może ktoś miał podobny problem i już sobie z nim poradził.

1. Zamrażanie dźwięku występuje, gdy przewijam - po przewinięciu obraz leci pozbawiony dźwięku na kilka sekund.
2. Zamrażanie obrazu występuje, gdy zminimalizuję Kodi do paska zadań (często używam Kodi w okienku), a potem przywrócę - po przywróceniu okna leci dźwięk, ale obraz jest zamrożony na kilka sekund (wyświetla się ostatnia klatka sprzed zminimalizowania Kodi).

Wydrukuj tę wiadomość