Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 53,221
» Najnowszy użytkownik: pixihicuti
» Wątków na forum: 5,487
» Postów na forum: 53,679

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 745 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 740 Gość(i)
Baidu, Bing, Facebook, Google, Yandex

Ostatnie wątki
Jest ból
Forum: Główny dział z EPG
Ostatni post: sky02
9 godzin(y) temu
» Odpowiedzi: 21
» Wyświetleń: 790
FanFilm – oficjalny wątek
Forum: Zmodyfikowałem wtyczkę
Ostatni post: Tomek
10 godzin(y) temu
» Odpowiedzi: 1,176
» Wyświetleń: 178,231
lista kanałów m3u
Forum: Pomoc & Poradniki
Ostatni post: andrej110875
Wczoraj, 07:24 AM
» Odpowiedzi: 1,422
» Wyświetleń: 828,112
Nieaktualne picony
Forum: Aktualizacje i zmiany
08-10-2026, 02:57 PM
» Odpowiedzi: 84
» Wyświetleń: 7,613
Komputronik zapowiedział ...
Forum: Off topic
Ostatni post: stannasia
07-10-2026, 06:58 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 59
Szukasz telewizji IPTV?
Forum: Aktualności
Ostatni post: 19potas92
07-10-2026, 05:57 AM
» Odpowiedzi: 92
» Wyświetleń: 47,482
Vantage TV, Show TV, Red ...
Forum: Aktualizacje i zmiany
06-10-2026, 04:46 PM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 116
WP pilot
Forum: Problemy z wtyczkami
Ostatni post: steve4
06-10-2026, 12:40 PM
» Odpowiedzi: 4
» Wyświetleń: 1,419
Wybór iptv
Forum: Kodi dla początkujących
Ostatni post: 19potas92
05-10-2026, 12:04 PM
» Odpowiedzi: 316
» Wyświetleń: 149,556
Poobi, może ciekawa apka?
Forum: Aplikacje
Ostatni post: arkady1964
04-10-2026, 11:44 AM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 251

Lightbulb Backup/Restore, porządek i nie tylko czyli "narzędzie konserwacyjne"
Napisane przez: binder - 13-09-2017, 08:44 AM - Forum: Kodi dla początkujących - Odpowiedzi (1)

Od zawsze korzystałem z "Ares Wizard" ale ostatnio po zrobieniu kopii zapasowej mam problem z przywróceniem zawartości Kodi, a dokładnie wyskakuje okno z informacją niepoprawny plik ZIP.. ??!!

I tu z pomocą przychodzi "Echo Wizard"
Nie tylko sprawnie robi kopie zapasowe ale także czyści kodi ze "śmieci" wg naszego uznania (np. raz w tygodniu lub za każdym razem jak uruchamiamy kodi) Oprócz tego sprawdza czy nasze źródła i repozytoria są aktualne..
Ogólnie masa przydatnych rzeczy dla "kodi szperaczy" Wink 
Polecam dział: KODIAPPS ADDON CHART - same świeżyny..
Echo znajduje się w tym samym repo co Covenant czyli "Colossal Repository" z tym że w dziale programy..
Źródło: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

YT:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Drugie spoko "narzędzie konserwacyjne" to "Smash Wizard"
To samo źródło co wyżej czyli By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

YT:

5!

Wydrukuj tę wiadomość

Filmy online mr.know - nie odpalają się filmy
Napisane przez: torratoratora - 12-09-2017, 07:47 PM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (1)

Witam serdecznie.
Na samym początku chciałbym się serdecznie przywitać.
Użytkuję Kodi już pewien czas ale z tym problemem spotkałem się po raz pierwszy.
Wymieniona w tytule wtyczka od kilku dni nie odpala filmów. Można wejść np. na efilmy.tv i poszczególne podmenu normalnie rozwijają się pokazując aktualną listę tytułów. Okładki ładują się a po kliknięciu na nie pojawia się na chwilę standardowe kółeczko ładowania i nic więcej....  Po kilku próbach pojawia się komunikat o nieudanym odtwarzaniu jednej lub więcej pozycji ....
Problem dotyczy Kodi 17.4 na Windows i na Androida  zarówno po Wifi jak i 3G

Czy ta wtyczka się skończyła ,czy może jakiś inny problem?
Może ktoś zapropnuje inną wtyczkę obsługującą efilmy.tv ?

Pozdrawiam

Wydrukuj tę wiadomość

Problem z Kodi.
Napisane przez: 19marecki16 - 11-09-2017, 06:53 PM - Forum: Kodi dla początkujących - Brak odpowiedzi

Witam.
Posiadam dekoder ferguson ariva 4k combo. Ostatnio zepsuł mi się tv, zakupiłem LG 55 z rozdzielczością 4K. Po podłączeniu dekodera pojawiły się problemy. Liczę na pomoc.
- Po odłączeniu od prądu i ponownym włączeniu pojawia się obraz lecz nie ma dźwięku. Musze odłączać kabel HDMI i ponownie go podłączyć wtedy dźwięk się pojawia. 
- Wtyczki typu Ekstraklasa, YouTube oraz z filmami maja problem z płynnym działaniem. Nie ma lagów typu buforowanie lecz nie są takie płynne. Na poprzednim tv działały dobrze lecz tutaj tak nie jest. Myslałem że to może wina przewodu HDMI, kupiłem nowy z lepszej półki ale problem dalej występuje. Przyklad taki że jak ogladam mecz to piłkarze nie biegają płynie i piłka szybciej podana taki jak by przerywała.
Liczę na Wasza pomoc i jakieś rady. Co muszę zmienić i gdzie szukać przyczyny błędu w Tv czy dekoderze

Pozdrawiam

Wydrukuj tę wiadomość

Tvp
Napisane przez: Lukaszek124 - 11-09-2017, 04:40 PM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (1)

Czy jest możliwość żeby seriale z TVP.vod były możliwe  do obejrzenia przed premierą w tv? A tak po

Wydrukuj tę wiadomość

Covenant brak full hd
Napisane przez: kokon20 - 11-09-2017, 02:26 PM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (3)

Witam wszystkich,od niedawna używam kodi w tym wtyczkę covenant.
Jakiś tydzień temu wszystko działało cacy,seriale i filmy covenant wyszukiwał w jakości począwszy od full ha do zwykłego sd.
Dzisiaj po uruchomieniu kodi covenant nie jest wstanie znaleźć materiału powyżej hd,prawie wszystkie źródła mają jakość sd.Czy wie może ktoś jaka jest tego przyczyna?
Pozdarawiam.

Wydrukuj tę wiadomość

Moonlight (gamestream) na mecool s905x
Napisane przez: kepler - 11-09-2017, 07:33 AM - Forum: Dyskusja ogólna - Odpowiedzi (3)

Witam

Mój mecool przyleciał już do wer warszawa, niedługo do mnie dotrze. 
Dziś zobaczyłem że nvidia shield ma ciekawą funkcję gamestreamingu, odpalasz grę na kompie a grasz na telewizorze, dla mnie to super substytut konsoli.

Poczytałem że jak się nie ma nvidii shield to można używać apki moonlight, czy ktoś z was testował? Da się grać?

na miboxie działa, ciekawi mnie czy na mecoolu też da rade

Wydrukuj tę wiadomość

Wtyczka Real-Debrid wersj 0.0.5
Napisane przez: mjw - 10-09-2017, 10:20 PM - Forum: Aktualizacje - Brak odpowiedzi

Nowa aktualizacja w wersji 0.0.5 wprowadza następujące zmiany: 
- wyświetlanie rozmiaru pliku wideo/audio,
- streamowanie plików w bezpiecznym protokole https.

Wydrukuj tę wiadomość

Problem z wizja tv premium na iphone
Napisane przez: Krycholand90 - 09-09-2017, 11:07 AM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (4)

Witam
Posiadam konto premium na wizja tv i chciałem oglądać na iphone. Po wpisaniu danych kanał uruchamia się ale po kilku sekundach wyrzuca do kodi. Na laptopie jest wszystko ok. Wtyczka kodiver. 

I moje pytanie jest następujące na jakiej wtyczce będzie chodziło normalnie na iphone? 

Pozdrawiam

Wydrukuj tę wiadomość

"Cofanie" (?) się filmu przez streaming
Napisane przez: NitroFuN - 09-09-2017, 10:45 AM - Forum: Android - Odpowiedzi (2)

Mam dziwny problem na tablecie Lenovo A3500-FL na Androidzie 6.0.1 (custom rom) i zauważyłem dziwny problem z działaniem Kodi 17.4. Otóż problem polega na tym, że nie ważne z jakiej wtyczki oglądam występuje błąd taki, że film się tak jakby "cofa" no w sumie nie wiem jak to opisać, film ma tak jakby drgawki (?). Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że filmy z pamięci urządzenia uruchamiają się normalnie, a na przykład ten sam film z real-debrid ma drgawki. Zobaczę jeszcze jak na SPMC będzie to oglądać lub pobawię się w zmienianie romów Tongue

Edycja: Na SPMC wszystko śmiga, a customa zainstalowałem z myślą o Kodi 17 Sad

Wydrukuj tę wiadomość

Automatyczne odtwarzanie odcinków
Napisane przez: Lukaszek124 - 09-09-2017, 05:39 AM - Forum: Problemy z wtyczkami - Odpowiedzi (4)

Witam.jestem tutaj nowy. Nie umiem ustawić żeby odcinki z seriali z vod.tvp.zmienialy  się automatycznie po zakończeniu danego odcinka serialu  proszę o pomoc dzieki ?

Wydrukuj tę wiadomość