| Użytkownicy online |
Aktualnie jest 278 użytkowników online. » 3 Użytkownik(ów) | 269 Gość(i) Applebot, Baidu, Bing, Facebook, Google, Yandex, alek5555, arturo11, wawrzyk1989
|
| Ostatnie wątki |
Jest ból
Forum: Główny dział z EPG
Ostatni post: sky02
3 godzin(y) temu
» Odpowiedzi: 21
» Wyświetleń: 754
|
FanFilm – oficjalny wątek
Forum: Zmodyfikowałem wtyczkę
Ostatni post: Tomek
5 godzin(y) temu
» Odpowiedzi: 1,176
» Wyświetleń: 177,641
|
lista kanałów m3u
Forum: Pomoc & Poradniki
Ostatni post: andrej110875
Dzisiaj, 07:24 AM
» Odpowiedzi: 1,422
» Wyświetleń: 826,831
|
Nieaktualne picony
Forum: Aktualizacje i zmiany
Wczoraj, 02:57 PM
» Odpowiedzi: 84
» Wyświetleń: 7,531
|
Komputronik zapowiedział ...
Forum: Off topic
Ostatni post: stannasia
07-10-2026, 06:58 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 56
|
Szukasz telewizji IPTV?
Forum: Aktualności
Ostatni post: 19potas92
07-10-2026, 05:57 AM
» Odpowiedzi: 92
» Wyświetleń: 47,447
|
Vantage TV, Show TV, Red ...
Forum: Aktualizacje i zmiany
06-10-2026, 04:46 PM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 104
|
WP pilot
Forum: Problemy z wtyczkami
Ostatni post: steve4
06-10-2026, 12:40 PM
» Odpowiedzi: 4
» Wyświetleń: 1,410
|
Wybór iptv
Forum: Kodi dla początkujących
Ostatni post: 19potas92
05-10-2026, 12:04 PM
» Odpowiedzi: 316
» Wyświetleń: 149,243
|
Poobi, może ciekawa apka?
Forum: Aplikacje
Ostatni post: arkady1964
04-10-2026, 11:44 AM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 243
|
|
|
| Dodawanie do biblioteki filmow |
|
Napisane przez: pAblosik - 03-09-2017, 06:41 AM - Forum: Kodi dla początkujących
- Odpowiedzi (27)
|
 |
Witam.
Chciałem zapytać jak dodać film z wtyczki np covenant do listy filmów, która będzie mi się wyświetlała w głównym menu w sekcji filmy? Coś jak "ulubione" abym nie musiał za każdym razem ponownie filmu w wtyczce szukać
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
| Nagruwanie w m-TVguide |
|
Napisane przez: Elsynek - 02-09-2017, 10:11 PM - Forum: Problemy z wtyczkami
- Odpowiedzi (4)
|
 |
Witam, podpowie ktoś jak nagrywać w tej wtyczce niby wszystko poustawialem w opcjach wtyczki a jak chce nagrywać to wywala błąd że nie wskazana aplikacja do nagrywania FFMPG. Czy muszę jeszcze coś zmienić w ustawieniach KODI?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
| Problem z Mrknow |
|
Napisane przez: toxicator - 02-09-2017, 01:43 PM - Forum: Problemy z wtyczkami
- Odpowiedzi (6)
|
 |
Cześć wczoraj jak się nie mylę pojawiła się nowa aktualizacja Player TVN. Do czego zmierzam wczoraj gdy odpaliłem MrKnow i chciałem wejść na seriale albo programy to pokazuje mi tylko 10 seriali i programów resztę wszystkie poznikały. i pytanie jest takie czy to spowodowane jest brakiem aktualizacji Mrknow czy inny powód. bardzo mi zależy na tym player TVN ponieważ na moim smarttv philips nie da sie z androida ściągnąć tego programu. Jeżeli ktoś potrafi pomóc bardzo byłbym wdzięczny pozdrawiam
|
|
|
Co dalej z wtyczką Real-Debrid od kodiwpigulce.pl? |
|
Napisane przez: mjw - 02-09-2017, 12:43 PM - Forum: Aktualizacje
- Odpowiedzi (11)
|
 |
Ale nas Real-Debrid potraktowało... Dostaliśmy bana na dostęp do ich forum, na którym od ok 4 miesięcy czyli od wydana wtyczki Real-Debrid do Kodi pomagaliśmy użytkownikom naszej wtyczki. Wiele podziękowań, wiele dobry słów czy wiele zdziwionych osób, że w tak łatwy sposób można korzystać w Kodi z real-debrid. Dziś jak co dzień zalogowałem się na konto żeby sprawdzić czy ktoś skomentował temat na forum i tu zonk. Zakaz dostępu do forum. Sprawdziłem na innym koncie o co chodzi i okazało się, że nasz temat no forum też usunięty...
Szkoda, bo właśnie chciałem aktualizować wtyczkę ale jak tak się dzieje to zaraz się okaże, że zablokują api albo możliwość łącznie wtyczki z serwerami.
Przed publikacją wtyczki próbowałem się z nimi kontaktować - zero odzewu. Moje posty kasowali z forum - próbowałem się kontaktować - zero odzewu. Teraz też napisałem ale podejrzewam, że będzie zero odzewu.
To takie moje gorzkie żale. Trochę smutno jak ludzie nie szanują tego co robisz za darmo...
Po 4 miesiącach pomagania, pisania, tłumaczeniach żeby ludzie skorzystali z możliwości real-debrid dostałem odpowiedź na bana:
Cytat:Dear,
The forum is not a place to promote the third party application in particular for KODI.
Regards
( ͡° ʖ̯ ͡°)
|
|
|
| Problem z dwiękiem Kodi 17 po aktualizacji na android 7 |
|
Napisane przez: galagerd - 01-09-2017, 09:10 AM - Forum: Android
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Witam
Jestem nowy na tym forum.
Korzystam z aplikacji Kodi 17.4 na androidzie - telefon Galaxy S6. Przeważnie słucham i oglądam na słuchawkach. Otóż po aktualizacji na androida 7. Powstał problem z dźwiękiem tz gdy podłączam słuchawki to słychać głośny szum i trzaski, gdy odłączam to jest Ok. Myślałem że jest to ogólny problem systemu ale tylko ten problem następuje w przypadku Kodi. Próbowałem reinstalować aplikację ale nic nie pomogło.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
|
|
|
| h96 pro plus |
|
Napisane przez: pAblosik - 01-09-2017, 07:01 AM - Forum: Dyskusja ogólna
- Odpowiedzi (5)
|
 |
Witam. Czy ktoś z forumowiczów posiada w/w sprzęt? :> i mógłby się wypowiedzieć co do jego działania? zastanawiam się nad kupnem ale nie chce później się denerwować że coś nie Bangla. Generalnie interesuje mnie kodi, nc plus go oraz HBO go
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|