Słuchaj... A nie korzystasz czasem z VPN...? Spróbuj w ustawieniach coreelec - sieć ustawić czekaj na sieć przed uruchomieniem kodi.
Może po prostu kodi startuje szybko i nie łapie jeszcze sieci jak odpala iptv. Dlatego po restarcie samego kodi działa...a po uruchomieniu coreelec nie działa...
Testowałem to na 3 różnych boxach, z różnymi listami. Wszędzie działa.
Podziękowali: Jaca
Może po prostu kodi startuje szybko i nie łapie jeszcze sieci jak odpala iptv. Dlatego po restarcie samego kodi działa...a po uruchomieniu coreelec nie działa...
(10-10-2019, 03:14 PM)Maciej_27 napisał(a): Jaca problem autostartu pve iptv leży po stronie CE w wersji 9.20, zainstalowalem na próbę 9.03 i odpaja się normalnie "na uruchom ponownie"W 9.03 masz starszą wersję iptv która jest pozbawiona błędu z epg. W 9.2 jest wersja z błędem. Dlatego trzeba na nią zainstalować wersję iptv simple client z nightly.
Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
Testowałem to na 3 różnych boxach, z różnymi listami. Wszędzie działa.
Podziękowali: Jaca
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.