Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyfrowy Polsat go na raspberry Pi 3
Dołacze sie jeszcze bo potrzebuje inputstream.adaptive wersje 2.4.2.1 ale tej z linku nie moge zainstalowac wyskakuje bład mam xiaomi mi box s i tez mam ten problem z dzwiekiem
Odpowiedz
REKLAMA:

Może ktoś podpowie / pomoże jak zainstalować inputstream.adaptive w KoDi z podanego pliku ZIP?
Przy próbie instalacji pojawia się błąd, że nie można zainstalować. Gdzie może leżeć przyczyna?
Czy przegranie pliku zip na pendrive i wskazanie w KoDi lokalizacji na USB nie zadziała, czy powinna być użyta jakaś inna procedura?
Odpowiedz
Ten link jest dla coreelec. Przecież w adresie jest...., W poście też. Czytajcie chociaż trochę a nie klikajcie po omacku.
Wam jest potrzebny link dla Androida. Tu się nie da tak łatwo podmienić bo nie ma binarek ogólnie dostępnych (są wbudowane w dana wersję kodi). Trzeba zrobić downgrade samego kodi do niższej wersji.

Podziękowali: sky02
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(25-05-2020, 10:39 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i potwierdzam prawidłowe działania rozwiązania. Nie trzeba obniżać wersji Kodi.
CoreELEC coś namieszało w swojej bazie, brak chwilowy całego archive. Bezpośredni link do inputstream.adaptive wersja 2.4.2.1 :
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam Smile
Mogł byś wrzucić jeszcze raz inputstream.adaptive 2.4.2.1 na jakiś serwer? link wygasł
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: jon1022
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości