27-01-2023, 08:42 PM
|
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
|
|
REKLAMA:
(27-01-2023, 08:10 PM)pawel1991a napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., wszystko przebiegało pomyślnie, zainstalowane są wszystkie zależności, fanfilm działa bardzo ładnie jednak brakuje opcji pobieraj po wybraniu źródła danego filmu, na której bardzo mi zależy. Co należy zrobić aby wróciła? Ścieżki w ustawieniach biblioteki ustawione.Ścieżki zarówno dla seriali jak i filmów. Opcja uwzględniaj w źródłach włączona? Sprawdziłem na androidzie przed chwilą i działa. Zresztą zmiany które były nie obejmowały w ogóle modułu pobierania.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
27-01-2023, 10:07 PM
Witam ponownie, problem z zacinajacymi sie filmami z XT7 wydawalo sie, ze zostal rozwiazany, otoz nie, wciaz filmy tylko z tego zrodla nie ida. Zainstalowalem kodi na innym urzadzeniu i jest to samo. Pisalem tez wiadomosc do "TB7" ale bez odzewu. Jesli ktos mial podobnie lub ma ale zna rozwiazanie, prosil bym o podpowiedz. Ewentualnie na co dzialajacego premium mozna przesiasc sie z tego problematycznego XT7.
Podziękowali: piter2009pl
W ustawieniach FanFilm/Pobieranie?
Teraz doczytałem że poustawiałeś: "Ścieżki w ustawieniach biblioteki ustawione." a to jest zupełnie niezwiązane z pobieraniem - tylko z biblioteką. (27-01-2023, 10:07 PM)Adgufo napisał(a): Witam ponownie, problem z zacinajacymi sie filmami z XT7 wydawalo sie, ze zostal rozwiazany, otoz nie, wciaz filmy tylko z tego zrodla nie ida. Zainstalowalem kodi na innym urzadzeniu i jest to samo. Pisalem tez wiadomosc do "TB7" ale bez odzewu. Jesli ktos mial podobnie lub ma ale zna rozwiazanie, prosil bym o podpowiedz. Ewentualnie na co dzialajacego premium mozna przesiasc sie z tego problematycznego XT7. Problem nie jest w ogóle związny z FanFilm - tylko z wolno odpowiadającymi źródłami tb7 - to ich sprawa i ich problem. U jednych źródła działają lepiej, u innych gorzej - zależy jak serwery po drodze i macierzyste odpowiadają. Przesiąść się można na rapideo/twojlimit/nopremium - w zależności gdzie lepsza cena w danym momencie bo to i tak te same serwery.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
28-01-2023, 12:12 PM
Dzieki Tomek za odpowiedz. Pozdrawiam.
28-01-2023, 05:09 PM
Wszystko mam aktualne. Gdzie sprawdzić te moduły? Wszystko instalowałem od nowa i od dwóch dni żadne treści mi się nie wyświetlają we wtyczce fanfilm
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka REKLAMA:
(28-01-2023, 05:09 PM)pawel1991a napisał(a): Wszystko mam aktualne. Gdzie sprawdzić te moduły? Wszystko instalowałem od nowa i od dwóch dni żadne treści mi się nie wyświetlają we wtyczce fanfilmJa prdle... Czytasz w ogóle? Nie. Powiedziałem że wszystko masz w pierwszym poście. Jak podać wersje, jak podać logi. Zaś patrząc co masz w opisie to masz kodi 18.5 - na tym nic nie będzie działać
30-01-2023, 05:39 PM
Witam
Kodi 20 Wtyczka ViaPlay działa. Ale gdy wyszukam jakis film przez fanfilm i wyswietli mi link do filmu EXTERNAL VIAPLAY to mam komunikta NIEUDANE ODTWARZANIE
30-01-2023, 05:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2023, 05:50 PM przez pawel1991a.)
Czytaj chociaż to co cytujesz bo strasznie się wymadrzasz a Twoje rady w większości przypadków nie są pomocne.
W pierwszym zdaniu jest że wszystko mam aktualne. Ps. Poszukam sobie bez pomocy z problemem. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
1
(30-01-2023, 05:50 PM)pawel1991a napisał(a): Czytaj chociaż to co cytujesz bo strasznie się wymadrzasz a Twoje rady w większości przypadków nie są pomocne. Przeczytaj dokładnie pierwszy post - mnie zupełnie nie obchodzi że sobie napisałeś że masz aktualne. Masz do jasnej ciasnej podać konkretne wersje oraz logi - bez tego nie ma szans na pomoc. No ale wiesz lepiej co i jak. ![]() Natomiast reszty nie komentuję - łaski mi nie robisz. Mi też nikt za to nie płaci żebym musiał pomagać ludziom którym od kilku dni nie chce się podać tego o co ich proszę. Szukaj sobie pomocy gdzie indziej. Tylko że problem polega na tym że lepszej niż tu nie znajdziesz - bo tylko tu zaglądają developerzy FF. Ale sam wybrałeś. (30-01-2023, 05:39 PM)dzanus100 napisał(a): WitamA przez wtyczkę viaplay normalnie ci dany film/serial działa?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: k045.gif]](https://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k045.gif)
![[Obrazek: vMv7PcY.jpg]](https://imgur.com/vMv7PcY.jpg)
![[Obrazek: rsyCm0N.jpg]](https://imgur.com/rsyCm0N.jpg)

![[Obrazek: XZ3BjWFl.png]](https://i.imgur.com/XZ3BjWFl.png)