Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(20-04-2025, 04:51 PM)tescik napisał(a): Też rano chciałem tą nową wtyczkę ogarnąć ale ten długi kod ciasteczka mnie zniechęcił
ale TERAZ włączam laptopa ze starą wtyczką i filman wrócił Smile bez błędu (chyba)522
fajny prezent na święta, mogę dokończyć Kruka
Co jest aż tak bardzo przerażające w 2 linijkach które tylko kopiujesz i wklejasz w odpowiednie miejsce? Tym bardziej ze instrukcja prowadzi cię za rękę jak 5 latka mamusia do przedszkola
Odpowiedz
REKLAMA:

(20-04-2025, 04:51 PM)tescik napisał(a): ale TERAZ włączam laptopa ze starą wtyczką i filman wrócił Smile bez błędu (chyba)522

Faktycznie, naprawili.
Odpowiedz
(20-04-2025, 05:11 PM)gzenio22 napisał(a):
(20-04-2025, 04:51 PM)tescik napisał(a): Też rano chciałem tą nową wtyczkę ogarnąć ale ten długi kod ciasteczka mnie zniechęcił
ale TERAZ włączam laptopa ze starą wtyczką i filman wrócił Smile bez błędu (chyba)522
Co jest aż tak bardzo przerażające w 2 linijkach które tylko kopiujesz i wklejasz w odpowiednie miejsce? Tym bardziej ze instrukcja prowadzi cię za rękę jak 5 latka mamusia do przedszkola

To że Kodi mam na Smart TV Philipsa i tam jest problem bo musze przepisywać z laptopa na TV
ale spróbuje co pisal @sirtrusek  czyli Yatse chociaz juz nie muszę bo Filman działa a tam praktycznie wszystko co ogladam ma źródełko Wink  - szkoda że DOWNLOADING nie działa na źródłach
filman (premium)
Odpowiedz
@tescik pobieranie z filman prem .działa bez problemu.
[Obrazek: c9EX2Qdl.jpeg]
1
Odpowiedz
(20-04-2025, 05:44 PM)tescik napisał(a):   - szkoda że DOWNLOADING nie działa na źródłach

Zależy jakie źródło wybierzesz.
Musisz wybierać typ mp4.
Sprawdziłem przed chwilą na serialu Kruk, S01E01

[Obrazek: H7DScWCl.jpeg]

[Obrazek: LdhN2fbl.jpeg]

[Obrazek: DpW4GlUl.jpeg]

Jeszcze jest taka możliwość, że masz starszą wersję FanFilm'a, bo pobieranie z Filmana zostało naprawione w wersji z 13 kwietnia br.
Odpowiedz
witam o co chodzi z tym filmanem ciągle czy to na laptopie czy telewizorze czy tablecie jak pisze błąd captcha i logowanie nieudane i tylko z filmanem tak mam bardzo przepraszam za kłopot z góry dziękuje za odpowiedz

(20-04-2025, 07:28 PM)Venom123 napisał(a): witam o co chodzi z tym filmanem ciągle czy to na laptopie czy  telewizorze czy tablecie jak pisze błąd captcha i logowanie nieudane i tylko z filmanem tak mam bardzo przepraszam za kłopot z góry dziękuje za odpowiedz
 czy musze coś jeszcze dodatkowego zainstalować jakiś program czy coś bo jak pierwszy raz zrobiłem na laptopie to wszystko było super zrobiłem niechcący wylogowałem i zrobiłem wszystko od początku i teraz nie chce nawet na laptopie a na innych urządzeniach też wywalal ten sam błąd co pisałem wcześniej
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele czy da się dodać wyszukiwarke z filmana aby była w Kodi (FanFilm)

bo klan łatko nie znajdę najnowszy odc
Odpowiedz
Ja serialu Klan nie znalazłem na stronie Filmana przez wyszukiwarkę wpisując frazę "klan".
Odpowiedz
To jest serial z roku
@tele

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

@tele
Odpowiedz
(20-04-2025, 07:28 PM)Venom123 napisał(a): witam o co chodzi z tym filmanem ciągle czy to na laptopie czy  telewizorze czy tablecie jak pisze błąd captcha i logowanie nieudane i tylko z filmanem tak mam bardzo przepraszam za kłopot z góry dziękuje za odpowiedz

czy musze coś jeszcze dodatkowego zainstalować jakiś program czy coś bo jak pierwszy raz zrobiłem na laptopie to wszystko było super zrobiłem niechcący wylogowałem i zrobiłem wszystko od początku i teraz nie chce nawet na laptopie a na innych urządzeniach też wywalal ten sam błąd co pisałem wcześniej
już nie trzeba znalazłem sposób i wszystko gra jak należy dzięki tele za prace
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości