Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Twój wybór.
Odpowiedz
REKLAMA:

(20-04-2025, 10:41 AM)sirtrusek napisał(a): Super, u mnie działa dzięki @tele
U mnie też działa, ciasteczko zaimportowane z Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:137.0) Gecko/20100101 Firefox/137.0
Chociaż na końcu wyrzuca błąd Api filman
Odpowiedz
Filman_API to filman premium, a strona/serwer od niego dalej "leży"... Wyłącz to (źródło) na razie w opcjach, a błąd zniknie (prem może po świętach wróci).
Odpowiedz
Nie przejmujcie się błędem Filman_API.
Możecie go wyłączyć w Ustawieniach.
Teraz jest Filman WWW, więc można tamto olać.
1
Odpowiedz
(20-04-2025, 03:17 PM)tele napisał(a): Nie przejmujcie się błędem Filman_API.
Możecie go wyłączyć w Ustawieniach.
Teraz jest Filman WWW, więc można tamto olać.

Dzięki @tele , super robota.
1
Odpowiedz
@tele pytanie mam po specjalne wyszukiwarce ze strony fielmann się nie da zrobić

Ale szacun za to co robisz
Odpowiedz
REKLAMA:

@PLDzerghh0
Nie rozumiem tekstu, który napisałeś.
Czy tak ciężko przeczytać post po publikacji i ewentualnie poprawić literówki i dodać znaki interpunkcyjne aby mógł to zrozumieć ktoś inny oprócz Ciebie ??
Odpowiedz
(20-04-2025, 03:58 PM)PLDzerghh0 napisał(a): @tele pytanie mam po specjalne wyszukiwarce ze strony fielmann się nie da zrobić

Ale szacun za to co robisz
Co znaczy nie da sie? radze zacząć czytać ze zrozumieniem prosciej niż zrobił to tele wyjasnic sie tego nie da
Odpowiedz
Też rano chciałem tą nową wtyczkę ogarnąć ale ten długi kod ciasteczka mnie zniechęcił
ale TERAZ włączam laptopa ze starą wtyczką i filman wrócił Smile bez błędu (chyba)522
fajny prezent na święta, mogę dokończyć Kruka
Odpowiedz
(20-04-2025, 04:51 PM)tescik napisał(a): Też rano chciałem tą nową wtyczkę ogarnąć ale ten długi kod ciasteczka mnie zniechęcił
ale TERAZ włączam laptopa ze starą wtyczką i filman wrócił Smile bez błędu (chyba)522
fajny prezent na święta, mogę dokończyć Kruka
 Zainstaluj "Yatse" - kopiuj - wklej i masz Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 2 gości