Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Timeout was reached(28)

Nic nie poradzisz .
Może serwery przeciążone.
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz.
Spróbuj za jakiś czas.

Podziękowali: Jmno
Odpowiedz
REKLAMA:

(27-07-2025, 09:29 PM)pawel959 napisał(a): no i może jeszcze źródeł z cda-hd (dla tych, którzy korzystają z VPN działa) więc można by go, jak również powyższe przywrócić)

Nie wiedziałem, że to źródło działa w FanFilm. Ostatni raz mogłem skorzystać z niego rok temu, wówczas udało mi się ożywić skraper do niego. Niestety, po wakacjach zawsze zgłasza mi się zabezpieczenie Cloudflare, w przeglądarce również.
Daj jakiegoś screena na pamiątkę.
Odpowiedz
(27-07-2025, 11:28 AM)kocur napisał(a): tele
Mógłbyś dodać do ustawień wtyczki "sort priority" również dla darmowych serwisów ?
Może być bez kolorów.

Na na których Ci najbardziej zależy?
Odpowiedz
@tele
Myślę, że nie ma co faworyzować, dodaj dla wszystkich.
1
Odpowiedz
Juz jakis czas tak mam na poczatku myslalem ze to wina rapideo ale wczoraj chcialem poogladac film i transfer pobralo i ciemno, a na stronce rapideo film dziala.
Odpowiedz
@isio
Niedawno, jeden z użytkowników ma (lub miał - nie wiem, bo się więcej nie odezwał) problem z tb7.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie wiem, czy to podobne, ale on napisał, że wrócił do wcześniejszej wersji i mu działało.
Najlepiej, jakbyś udostępnił log - może udałoby się coś z niego wyczytać.
Odpowiedz
REKLAMA:

Tak wiem, logi najpierw ale, może po prostu to kwestia sprzętu? Odpalam kodi, działa, sobie działa. I nagle lubi się, wywalić, a to, przy wl filmów, a to przy, szukaniu linków a, to po prostu wybierając jakiś film. Andek, 14 kinhank g1. Pytam bardziej osoby które tak miały. Bo może to po prostu wina, urządzenia /systemu.
Odpowiedz
(29-07-2025, 11:30 AM)Adek89 napisał(a): Tak wiem, logi najpierw ale, może po prostu to kwestia sprzętu? Odpalam kodi, działa, sobie działa. I nagle lubi się, wywalić, a to, przy wl filmów, a to przy, szukaniu linków a, to po prostu wybierając jakiś film. Andek, 14 kinhank g1. Pytam bardziej osoby które tak miały. Bo może to po prostu wina, urządzenia /systemu.

Dawno temu na sprzęcie marki Mecool miałem takie akcje. Problemem okazał się wadliwy zasilacz. Po wymianie problem ustąpił.

Podziękowali: tele, makaTTTT
Odpowiedz
(27-07-2025, 11:28 AM)kocur napisał(a):
(18-07-2025, 01:36 PM)tele napisał(a): @deco164 
Zrobię dodatkową opcje "wyszukiwania bez roku" (z menu kontekstowego)

tele
Mógłbyś dodać do ustawień wtyczki "sort priority" również dla darmowych serwisów ?
Może być bez kolorów.

Proszę.

Podziękowali: kocur, martairafal
3
1
Odpowiedz
(29-07-2025, 04:11 PM)tele napisał(a):
(27-07-2025, 11:28 AM)kocur napisał(a):
(18-07-2025, 01:36 PM)tele napisał(a): @deco164 
Zrobię dodatkową opcje "wyszukiwania bez roku" (z menu kontekstowego)

tele
Może być bez kolorów.

Proszę.
Czy jakieś większe zmiany w tej wersji? W starej zgłasza błąd API filman.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 2 gości