Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ja nie mam z tego żadnych korzyści finansowych.
Nikt nie ma.

(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Wiele moich rozwiązań jest w nowym FanFilm (jak przeglądam czasem kod, to widzę swoje komentarze) i bardzo dobrze zresztą
O jakich rozwiązaniach mowa? Bo pamiętaj, że niektóre fragmenty kodu sam wrzucałeś gdy jeszcze się angażowałeś w rozwój nowej wersji.
A jeśli masz na myśli scrappery, to przecież dawno temu pytaliśmy czy wyrażasz zgodę - nie miałeś nic przeciwko. Teraz pewnie już zauważyłeś, że powoli Twój kod jest oczyszczany.

(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Zaprezentowałem zupełnie inny pomysł, który za chwilę pewnie znajdzie się w Becie, bo podobno świetny.
Ej, ale nie odlatuj. Grupowanie to nic nowego, zerknij chociażby do FEN.
I tak, znajdzie się w fanfilmie, bo omawialiśmy to już dawno temu, ale na pewno nie będzie skopiowany Twój kod, nie martw się.

(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ciekawe, czy ostatnie poprawki do scrapera FilmanAPI, które wyjdą w następnej Becie, nie zostały zapożyczone ode mnie, bo u mnie chyba te pozycje akurat działały.
O to też nie musisz się martwić Smile

Podziękowali: jorg35
Odpowiedz
REKLAMA:

(25-09-2025, 03:32 PM)rysson napisał(a): Pewną dozą przyzwoitości byłoby adekwatne wspomnienie.

Tak, tu masz rację. 
Nie chciałem po prostu tego reklamować.

Poprawiłem post i dopisałem stosowny komentarz.

(25-09-2025, 03:33 PM)DenDy napisał(a): A jeśli masz na myśli scrappery, to przecież dawno temu pytaliśmy czy wyrażasz zgodę - nie miałeś nic przeciwko.

I nadal nie mam, bo one mają służyć wszystkim.
Tworzyłem dla społeczności.
Nie oczekuje żadnego pomnika na pamiątkę.

Podziękowali: deco164, arkady1964, Toov
2
1
Odpowiedz
@tele - mam prośbę w związku z tym, że ostatnio zaluknij.cc schował się za CF i w prawdzie w Twoim modzie FF można w ustawieniach wpisywać dane ciasteczek UA i CF dla zaluknij.cc jednak (przynajmniej u mnie) trzeba to robić jakoś co około 1h i wklejać ręcznie w pliku ustawień (trochę mało wygodne). Czy mógłbyś w związku z tym podobnie jak kiedyś przy serwisie CDA-HD dołożyć opcję "pobieraj dane z plików"? Byłoby prościej i szybciej szczególnie jak ktoś ma w sieci kilka urządzeń z KODI. Chyba, że ktoś dołożyłby tę stronę do skryptu FF w Tampermonkey to już w ogóle byłoby super!
Odpowiedz
(25-09-2025, 09:34 PM)steve4 napisał(a):  Chyba, że ktoś dołożyłby tę stronę do skryptu FF w Tampermonkey to już w ogóle byłoby super!

Zanim autorzy zmodyfikują skrypt, to możesz sobie samemu dopisać 1 linijkę do niego.

[Obrazek: A3hRW3Jl.jpeg]

[Obrazek: DjyrLGLl.jpeg]

[Obrazek: WPr84EHl.jpeg]

Podziękowali: martairafal, steve4, arkady1964
2
Odpowiedz
(26-09-2025, 01:23 PM)tele napisał(a):
(25-09-2025, 09:34 PM)steve4 napisał(a):  Chyba, że ktoś dołożyłby tę stronę do skryptu FF w Tampermonkey to już w ogóle byłoby super!

Zanim autorzy zmodyfikują skrypt, to możesz sobie samemu dopisać 1 linijkę do niego.

[Obrazek: A3hRW3Jl.jpeg]

[Obrazek: DjyrLGLl.jpeg]

[Obrazek: WPr84EHl.jpeg]
Dzięki TELE! Teraz wszystko działa z automatu. Przesyła wszystkie ciasteczka z trzech stron www do dwóch sprzętów w mojej sieci. Nie sądziłem, że to kwestia dopisania tylko jednej krótkiej linijki kodu w skrypcie...Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!
1
Odpowiedz
Cytat:P.S. część kodu, w tym nowe scrapery, zapożyczona została z nowej wersji FanFilm, który jest dziełem Tomka, Ryssona i Dendy'ego.
No troszkę więcej osób nad tym siedziało...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

(27-09-2025, 03:42 PM)Tomek napisał(a):
Cytat:P.S. część kodu, w tym nowe scrapery, zapożyczona została z nowej wersji FanFilm, który jest dziełem Tomka, Ryssona i Dendy'ego.
No troszkę więcej osób nad tym siedziało...

No tak, racja, nierówno.
@tele, mógłbyś tam zmienić na „zespół”?
Albo w ogóle zakończyć zdanie: „z nowej wersji FanFilm.?

I zostawmy już temat. Proszę.
1
Odpowiedz
[Obrazek: giphy.gif]
1
Odpowiedz
Tele rzeczywiście wypełnił pustkę (czego NIE MOŻNA mu odebrać), bo faktycznie w starej wersji fanfilm po prostu nie działało NIC przez 2 lata... Ale skoro już pustka została wypełniona (Tele wykonał zadanie ZNAKOMICIE) to teraz dobrze by było, gdyby Tele dołączył do Waszego zespołu by pomógł by Wam z nową wersją Fanfilm. Weźcie go do swojego zespołu, udostępnijcie swoją grupę czy cokolwiek i dogadajcie się z nim by pracował tylko nad FanFilm3. Po co komu 2 działające wersję ? Wcześniej była INNA SYTUACJA bo fanfilm nie działało przez 2 lata, teraz FanFilm beta działa...i to nad nią powinny być skupione WSZYSTKIE SIŁY. Kłótnie naprawdę nikomu nie służą...Tylko POKÓJ buduje...
Odpowiedz
Wszystkie siły które wyraziły swoją chęć już od dawna pracują nad FanFilmem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości