Liczba postów: 647
Liczba wątków: 17
Reputacja:
325
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: X96 Max Plus2
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ja nie mam z tego żadnych korzyści finansowych. Nikt nie ma.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Wiele moich rozwiązań jest w nowym FanFilm (jak przeglądam czasem kod, to widzę swoje komentarze) i bardzo dobrze zresztą O jakich rozwiązaniach mowa? Bo pamiętaj, że niektóre fragmenty kodu sam wrzucałeś gdy jeszcze się angażowałeś w rozwój nowej wersji.
A jeśli masz na myśli scrappery, to przecież dawno temu pytaliśmy czy wyrażasz zgodę - nie miałeś nic przeciwko. Teraz pewnie już zauważyłeś, że powoli Twój kod jest oczyszczany.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Zaprezentowałem zupełnie inny pomysł, który za chwilę pewnie znajdzie się w Becie, bo podobno świetny. Ej, ale nie odlatuj. Grupowanie to nic nowego, zerknij chociażby do FEN.
I tak, znajdzie się w fanfilmie, bo omawialiśmy to już dawno temu, ale na pewno nie będzie skopiowany Twój kod, nie martw się.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ciekawe, czy ostatnie poprawki do scrapera FilmanAPI, które wyjdą w następnej Becie, nie zostały zapożyczone ode mnie, bo u mnie chyba te pozycje akurat działały. O to też nie musisz się martwić 
Podziękowali: jorg35
REKLAMA:
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 3
Reputacja:
801
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
25-09-2025, 03:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2025, 04:01 PM przez tele.)
(25-09-2025, 03:32 PM)rysson napisał(a): Pewną dozą przyzwoitości byłoby adekwatne wspomnienie.
Tak, tu masz rację.
Nie chciałem po prostu tego reklamować.
Poprawiłem post i dopisałem stosowny komentarz.
(25-09-2025, 03:33 PM)DenDy napisał(a): A jeśli masz na myśli scrappery, to przecież dawno temu pytaliśmy czy wyrażasz zgodę - nie miałeś nic przeciwko.
I nadal nie mam, bo one mają służyć wszystkim.
Tworzyłem dla społeczności.
Nie oczekuje żadnego pomnika na pamiątkę.
Podziękowali: deco164, arkady1964, Toov
2
1
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
System operacyjny:
Urządzenie: Raspberry Pi 3b JVC Android TV
@ tele - mam prośbę w związku z tym, że ostatnio zaluknij.cc schował się za CF i w prawdzie w Twoim modzie FF można w ustawieniach wpisywać dane ciasteczek UA i CF dla zaluknij.cc jednak (przynajmniej u mnie) trzeba to robić jakoś co około 1h i wklejać ręcznie w pliku ustawień (trochę mało wygodne). Czy mógłbyś w związku z tym podobnie jak kiedyś przy serwisie CDA-HD dołożyć opcję "pobieraj dane z plików"? Byłoby prościej i szybciej szczególnie jak ktoś ma w sieci kilka urządzeń z KODI. Chyba, że ktoś dołożyłby tę stronę do skryptu FF w Tampermonkey to już w ogóle byłoby super!
Liczba postów: 615
Reputacja:
801
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
(25-09-2025, 09:34 PM)steve4 napisał(a): Chyba, że ktoś dołożyłby tę stronę do skryptu FF w Tampermonkey to już w ogóle byłoby super!
Zanim autorzy zmodyfikują skrypt, to możesz sobie samemu dopisać 1 linijkę do niego.
![[Obrazek: WPr84EHl.jpeg]](https://i.imgur.com/WPr84EHl.jpeg)
Podziękowali: martairafal, steve4, arkady1964
2
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
System operacyjny:
Urządzenie: Raspberry Pi 3b JVC Android TV
1
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
Cytat:P.S. część kodu, w tym nowe scrapery, zapożyczona została z nowej wersji FanFilm, który jest dziełem Tomka, Ryssona i Dendy'ego.
No troszkę więcej osób nad tym siedziało...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
REKLAMA:
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
System operacyjny:
Urządzenie: różne
(27-09-2025, 03:42 PM)Tomek napisał(a): Cytat:P.S. część kodu, w tym nowe scrapery, zapożyczona została z nowej wersji FanFilm, który jest dziełem Tomka, Ryssona i Dendy'ego.
No troszkę więcej osób nad tym siedziało...
No tak, racja, nierówno.
@ tele, mógłbyś tam zmienić na „zespół”?
Albo w ogóle zakończyć zdanie: „z nowej wersji FanFilm.?
I zostawmy już temat. Proszę.
1
Liczba postów: 33
Reputacja:
16
System operacyjny:
Urządzenie: Google TV Streamer
1
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: M96X PRO PLUS, Nvidia SHield, HTC U11
28-09-2025, 09:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2025, 01:07 PM przez fightern.)
Tele rzeczywiście wypełnił pustkę (czego NIE MOŻNA mu odebrać), bo faktycznie w starej wersji fanfilm po prostu nie działało NIC przez 2 lata... Ale skoro już pustka została wypełniona (Tele wykonał zadanie ZNAKOMICIE) to teraz dobrze by było, gdyby Tele dołączył do Waszego zespołu by pomógł by Wam z nową wersją Fanfilm. Weźcie go do swojego zespołu, udostępnijcie swoją grupę czy cokolwiek i dogadajcie się z nim by pracował tylko nad FanFilm3. Po co komu 2 działające wersję ? Wcześniej była INNA SYTUACJA bo fanfilm nie działało przez 2 lata, teraz FanFilm beta działa...i to nad nią powinny być skupione WSZYSTKIE SIŁY. Kłótnie naprawdę nikomu nie służą...Tylko POKÓJ buduje...
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
Wszystkie siły które wyraziły swoją chęć już od dawna pracują nad FanFilmem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
|