Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(26-02-2026, 02:07 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Kolejne posty polecą w niebyt a ty z nimi.

(26-02-2026, 12:58 PM)totomasz napisał(a): Moderator :
Dbajmy o nasz  język ojczysty  i życzliwość.
Wspierajmy osoby dzięki którym to forum ma sens .

Z wyrazami szacunku :
Tomasz
Jakoś nie kojarzę żebyś był moderatorem, więc może daruj sobie takie dopiski.
(26-02-2026, 12:58 PM)totomasz napisał(a): z tego co napisałeś wynika ,
że masz szczególny problem z interpunkcją i ze składnią . Ja (...)

"Przed przecinkiem oraz przed kropką nie stawiamy spacji. Sam masz problemy z interpunkcją, więc zanim zwrócisz komuś uwagę, zacznij od siebie."
No tak, w tym kontekście spacja ma kluczowe znaczenie  Smile . Aczkolwiek Prof. Bralczyk znajduje uzasadnienie dla spacji w pewnych okolicznościach. Amen.
Oczywiście mówimy w tym przypadku o zasadach pisowni, a nie interpunkcji (:
2
1
Odpowiedz
REKLAMA:

"Potrzebujesz siana, zadzwoń do Bociana"

[Obrazek: qMi6b51.jpeg]
1
Odpowiedz
podpowiecie mi dlaczego mi nigdy nie wyszukuje źródeł 4k a u was na zrzutach zawsze są
Odpowiedz
Nie sugeruj się zrzutami ekranu, które tu wrzuca kolega kocur. Po pierwsze chwali się wersją która nie jest dostępna publicznie a po drugie za free fanfilm nie wyszuka 4K, to wymaga albo zewnętrznych wtyczek (playerów widocznych na zrzucie) lub wpisania w ustawieniach wtyczki danych do stalkera czy xtream.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Z darmowych to serwis filmy.live udostępnia wersje 4K.
Wymagana jest darmowa rejestracja w serwisie (założenie konta)

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
Wspieranie sprzętowe (procesor) kodeka AV1 jest przydatne. Mój kolejny box Android TV będzie z tym kodekiem, zresztą obecnie to już standard w prawie wszystkich nowych Android TV.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

O filmy.live zapomniałem ale z nimi też szału chyba nie ma skoro na darmowym koncie pojawia się [Obrazek: yJCtWR0l.jpeg]taki komunikat na stronie
Odpowiedz
Teraz to już nawet Captchę wprowadzili, więc na razie do lamusa
2
Odpowiedz
@tele dzięki wielkie. Jaki czas temu przeszedłem na minta i fanfilm nie działał za bardzo. Wyszukiwał filmy seriale ale nic nie dało się odtworzyć. A z twoja modyfikacją wreszcie zadziałało i co dla mnie bardzo ważne dziala contextmenu przy iptv, szukaj w fanfilm.

...,,, jakby coś to jest
[Obrazek: JJX5r9Gl.png]
Odpowiedz
Player SALTS Redux.

[Obrazek: m0D4BoE.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości