24-02-2026, 06:24 AM
Siema vizjer com powrocil czy jest możliwość dodania go do Fan Film?
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
|
24-02-2026, 06:24 AM
Siema vizjer com powrocil czy jest możliwość dodania go do Fan Film?
REKLAMA:
24-02-2026, 07:19 AM
W oficjalnym By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.jest - w modyfikacji tele nie wiadomo - jest dostępna na priv. Pisz do autora na priv to może ci udostępni
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
24-02-2026, 07:48 AM
W najnowszej wersji od tele też jest
24-02-2026, 08:45 AM
(23-02-2026, 04:44 PM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dziękuję za chęć pomocy, z pewnością Twoja odpowiedź przyda się wielu osobom, ale ja już ogarnąłem temat i mam działające dwie wtyczki równolegle. Jest to dość łatwe, wystarczyło jedno polecenie w terminalu i spakowanie do zip. Uważam, że warto mieć obie obok siebie, dla wygody. Podziękowali: arkady1964
1
25-02-2026, 04:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2026, 04:41 AM przez arkady1964.)
@White_bathtub
Tak, zgadza się. To rozwiązanie, które użyłeś jest chyba najlepsze w tej sytuacji, ale wymaga trochę "pracy"... Natomiast użycie forka jest najprostsze. Forków Kodi jest sporo, ale WBMC, to sprawdzony wieloletni fork, który dla chcących go zainstalować w sprzęcie Android TV obok Kodi jest bezpieczny w zastosowaniu (nie ma złośliwego kodu). Oczywiście, że można zastosować inne rozwiązania, moje propozycja jest tylko jedną z możliwości. Pozdrawiam
25-02-2026, 04:50 AM
Nie czuję, że się napracowałem jakoś szczególnie. Oczywiście każdy robi jak mu pasuje. Żeby nie pisać każdemu osobno na priv podaję tutaj jak zrobić modyfikację. Zip od @tele rozpakować i wykonać polecenie w środowisku linuxowym, ja użyłem Minta z pendrive, ale można zrobić to pod Windows (trochę pod górkę przez WSL) albo na smartfonie z Android, wystarczy użyć apkę Termux ze sklepu Google. Wejść do katalogu: z rozpakowaną wtyczką i wbić poniższe.
![]() Dodatkowo zmieniłem jeszcze nazwę w pliku addon.xml, w drugim wierszu z name="FanFilm" na name="FanFilm-tele" żeby się nie mylilo. Potem spakować cały katalog wtyczki do zip i zainstalować w Kodi. W ustawieniach Fanfilm od @tele zmienić domyślny port: Narzędzia - Ustawienia - HTTP Serwer, ustawiłem na 8664 zamiast 8663. Następnie zainstalować bętę z repo Fanfilm. Teraz obie wersje będą żyć obok siebie zgodnie. ![]() Podziękowali: arkady1964 REKLAMA:
25-02-2026, 06:08 AM
@White_bathtub - FanFilm nie ma już statusu beta — repozytorium przez pewien czas zachowa jeszcze taką nazwę ze względu na obecny cykl developerski, który w najbliższym czasie ulegnie zmianie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
25-02-2026, 10:53 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2026, 10:54 AM przez wbak1102.)
@tele napisał:
Oczywiście, że mam nowsze wersje. Każdemu zainteresowanemu mogę udostępnić, nie robię z tego żadnego problemu. Nie publikuje na forum, aby nie "drażnić", ale z każdym zainteresowanym zawszę porozmawiam. jak masz nową wersje to wstawiaj a nie się tylko chwalisz czego się boisz,to śmieszne po to utworzyłeś tą stronkę.
26-02-2026, 12:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2026, 02:34 PM przez totomasz.)
(25-02-2026, 10:53 AM)wbak1102 napisał(a): @tele napisał: Zamiast wylewać żale, weź się najpierw za naukę języka polskiego, a z tego co napisałeś wynika , że masz szczególny problem z interpunkcją i ze składnią . Jak już to opanujesz w stopniu przynajmniej pozytywnym, postaraj się o życzliwość i empatię w stosunku do osób, które pro bono udzielają się na tym forum i bierz z nich przykład . Do Moderatora : Dbajmy o nasz język ojczysty i życzliwość. Wspierajmy osoby dzięki którym to forum ma sens . Z wyrazami szacunku : Tomasz Podziękowali: arkady1964
@Venom123 - to kolejny wątek w którym spamujesz. jak nie wiesz gdzie pisać - to pisz we właściwym dziale: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Kolejne posty polecą w niebyt a ty z nimi. (26-02-2026, 12:58 PM)totomasz napisał(a): Moderator :Jakoś nie kojarzę żebyś był moderatorem, więc może daruj sobie takie dopiski. (26-02-2026, 12:58 PM)totomasz napisał(a): z tego co napisałeś wynika ,Przed przecinkiem oraz przed kropką nie stawiamy spacji. Sam masz problemy z interpunkcją, więc zanim zwrócisz komuś uwagę, zacznij od siebie. Podziękowali: wbak1102
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|