(13-07-2024, 01:13 AM)leszekgd napisał(a): @DenDy nowe ikonki postępu wyglądają świetnie! Może tak dodałbyś je do MediaInfo2 ....
@leszekgd, nie ma takiej potrzeby, ta funkcja nie jest dla mnie niezbędna i chyba podobnie dla większości użytkowników skórki.
Używam tylko jeden widok "Media Info 2", posiada on najważniejsze podstawowe informacje, a co dla mnie ma bardzo duże znaczenie, w tym widoku jednocześnie na planszy jest pokazanie dużej ilości filmów dostępnych strumieniowo. Więc, nie muszę co chwila klikać na kolejną stronę (planszę).
Może jedna sprawa, w dotychczasowym FanFilm w widoku pod ocenami nie wyświetla mi się pasek postępu filmu, natomiast w testowym FanFilm3 bezpośrednio pod ocenami wyświetla się zielony pasek w postaci pionowych kreseczek i procentowy postęp oglądania filmu (podobnie jest w innych widokach, oczywiście w tych gdzie mieści się ten pasek z postępem filmu). Jednak nie jest to problem, ponieważ i tak używam głównie FF3, a za jakiś czas po testach będzie wersja stabilna.
Pozdrawiam