Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - zaawansowane ustawienia (const)
(26-09-2025, 09:02 PM)rysson napisał(a):
(26-09-2025, 08:29 PM)Toov napisał(a): O czym Ty mówisz?  Smile
Sam napisałeś, że prace nad tą opcją porzuciliście jakiś miesiąc temu. Widzę od dłuższego czasu, że jest zakomentowana

Przepraszam, chyba tracę pamięć. Kiedy napisałem, że prace nad tą opcją porzuciliśmy jakiś miesiąc temu?
Ta opcja jest zakomentowana ponad półtora roku.

(26-09-2025, 08:29 PM)Toov napisał(a): Napisaliśmy obaj już po kilka postów, a odpowiedzi nie ma.
Pytam tylko, czy ta opcja będzie uruchomiona, czy nie?

Nie, bo nie ma takiej opcji.

Ok, zle odczytałem. Napisałeś, że "miesiące temu", a nie miesiąc. Nic to oczywiście nie zmienia. 

Ale tu to ja przepraszam: opcja nie jest zakomentowana od półtora roku, bo w FF3 jej nie było zupełnie. Piszę to niestety z pewnym zaklopotanuem, bo wiem, co mówię,  const.py znam od początku ...
Tym większe zaklopotanie, że kompletnie nie rozumiem jednego: pytam o coś, cytuję aktualny plik const.py (który jest przecież po to, by go studiować i korzystać z niego) i zamiast normalnej, pozytywnej odpowiezi: tak, nie, może... wychodzi jakaś zupełnie niezrozumiała i kompletnie niepotrzebna dyskusja o diabli wiedzą czym.
Ech.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
FanFilm - zaawansowane ustawienia (const) - przez DenDy - 26-07-2025, 09:56 AM
RE: FanFilm - zaawansowane ustawienia (const) - przez Toov - 26-09-2025, 09:21 PM
FanFilm - zaawansowane ustawienia (const) - przez Tomek - 27-09-2025, 05:16 AM
FanFilm - zaawansowane ustawienia (const) - przez Tomek - 27-09-2025, 07:45 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości