Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Heart 
@DenDy Jeszcze trochę potestowałem wersję, którą ostatnio podałeś w linku. Ogólnie śmiga bardzo dobrze. Jest OK!  Smile  

Z pewnością jeżeli chodzi o filmy nastąpiła też radykalna poprawa, nie ma już obecnie żadnych jakiś "dziwnych" wyświetleń w informacjach. W serialach się nie wypowiadam, ponieważ bardzo mało je oglądam i ciężko mi stwierdzić jak często występują błędy.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Mnóstwo tu treści i różnych linków. Korzystam z resuurrection od paru lat i na omega potrzebuje działającego linka z wtyczką. Te co pobrałem z tego tematu nie działają. Pewnie któryś link działa, tylko proszę o wskazanie który.
Zależności nie mogą zostać spełnione póki co.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Instaluj przez repozytorium -> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: arkady1964, kris777
1
Odpowiedz
Heart 
@adrt8v, dopóki @DenDy nie wyda wersji 1.0.22 skórki AZ2:R na swoim Github i repozytorium, możesz użyć wersji próbnej dostarczonej w poniższym linku przez @DenDy, działa bardzo dobrze, jeżeli masz już zainstalowaną z repozytorium skórkę wraz zależnościami (następnie bezpośrednia nakładka instalacyjna z pendrajwa z zainstalowanej wersji 1.0.21 na wersję próbną).  Link, skórka AZ2:R dla Kodi 21 Omega, kliknięcie na link spowoduje natychmiastowe pobranie pliku ZIP skórki:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dla zainteresowanych zamieszczam ustawienia, aby funkcja przezroczystości w informacjach działała na Android/Android TV w wersji testowej podanej powyżej oraz jak zostanie opublikowana w wersji 1.0.22 (z języka angielskiego na polski można użyć automatycznego tłumacza Google):
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Heart 
Została wydana nową wersję 1.0.22 skórki AZ2:R dla Kodi 20 (Nexus) i Kodi 21 (Omega). Dostępna na jego Github i w repozytorium.   Shy

@DenDy, dzięki za pracę nad skórką AZ2:R, skórka naprawdę jest coraz lepsza...
Odpowiedz
Heart 
@DenDy  Najnowsza wersja skórki AZ2:R, to jest 1.0.22, śmiga super.   Smile

Dziękuję
Odpowiedz
REKLAMA:

Heart 
(13-07-2024, 01:13 AM)leszekgd napisał(a): @DenDy nowe ikonki postępu wyglądają świetnie! Może tak dodałbyś je do MediaInfo2 .... Wink

@leszekgd, nie ma takiej potrzeby, ta funkcja nie jest dla mnie niezbędna i chyba podobnie dla większości użytkowników skórki.

Używam tylko jeden widok "Media Info 2", posiada on najważniejsze podstawowe informacje, a co dla mnie ma bardzo duże znaczenie, w tym widoku jednocześnie na planszy jest pokazanie dużej ilości filmów dostępnych strumieniowo.  Więc, nie muszę co chwila klikać na kolejną stronę (planszę).

Może jedna sprawa, w dotychczasowym FanFilm w widoku pod ocenami nie wyświetla mi się pasek postępu filmu, natomiast w testowym FanFilm3 bezpośrednio pod ocenami wyświetla się zielony pasek w postaci pionowych kreseczek i procentowy postęp oglądania filmu (podobnie jest w innych widokach, oczywiście w tych gdzie mieści się ten pasek z postępem filmu). Jednak nie jest to problem, ponieważ i tak używam głównie FF3, a za jakiś czas po testach będzie wersja stabilna.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
@arkady1964 ta "funkcja" nie jest dla Ciebie niezbędna..... ale pierdylion innych rzeczy juz tak. Także nie pisz co myśli większość bo tego nie wiesz. Muszę Cię zmartwić od kilku wersji są już ikony postępu w w/w widoku. Inne niż te zielone kółeczka ale dla mnie wystarczające (są trzy ikony: nieobejrzany, w trakcie i obejrzany).
Mógłbym napisać że nie używam FF także uważam, że zbędne jest robienie czegoś pod ten dodatek.....

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
Heart 
To czemu u mnie ich nie ma w "Media Info 2"?

Pozdrawiam

Edycja 1. W Android TV nie zauważyłem tej funkcji...

Edycja 2. Przed chwilą włączyłem box-a Android TV i widoku "Media Info 2", nic takiego nie widzę.  Najnowsza wersja skórki.

Tak na marginesie, gwoli ścisłości, oczywiście, że nie wiem co myśli większość o tej funkcji, dlatego napisałem - chyba...

Co do funkcji, zawsze jestem zwolennikiem, jak największej funkcjonalności w skórce, ponieważ nawet mniej ważna funkcja może dla niektórych użytkowników być przydatna.   Smile   To że ta funkcja nie działa na Android TV, nie zmienia to faktu, że obecnie skórka AZ2:R jest znakomicie zoptymalizowana na Android TV. Obsługa tej skórki to prawdziwa przyjemność.
Odpowiedz
[Obrazek: 9TEnJOfl.jpeg]

Działa w większości widoków:

[Obrazek: CLcFxsol.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości