Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Heart 
Gdy Kodi jest zainstalowane na systemie operacyjnym Windows i Android TV w skórce AZ2:R na dole we wtyczkach wideo jest ikonka i napis "Zainstaluj". To działa, przynajmniej w tych systemach (Windows i Android TV), które używam dla Kodi i skórki AZ2:R...  Jakiego systemu operacyjnego używasz?

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

@DenDy gdy wybieram aktora przez szybki odstęp do obsady w OSD i chcę wejść w film lub serial z jego udziałem, to "wyrzuca" mnie do obsady oglądanego filmu.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
@arkady1964 
Używam Coreelec
Odpowiedz
Heart 
(10-12-2024, 04:27 PM)jachu76 napisał(a): @arkady1964 
Używam Coreelec

@jachu76, to już pytanie do @DenDy...  W systemach Windows i Android TV, to o co pytasz działa...

Pozdrawiam
Odpowiedz
(10-12-2024, 04:20 PM)leszekgd napisał(a): @DenDy gdy wybieram aktora przez szybki odstęp do obsady w OSD i chcę wejść w film lub serial z jego udziałem, to "wyrzuca" mnie do obsady oglądanego filmu.

Dzięki poprawiłem. Zmiany wrzucę nieco później, bo akurat mam tam kilka zmian zrobionych i jeszcze testuje czy czegoś nie skopałem.

(10-12-2024, 04:27 PM)jachu76 napisał(a): @arkady1964 
Używam Coreelec

Ja też używam CoreELEC i nie mam żadnych problemów. Którą dokładnie wersję używasz?

Podziękowali: arkady1964, leszekgd
1
1
Odpowiedz
Używam najnowszej wersji skórki , miałem też inne zainstalowane Aeon Nox i dwie inne, być może coś się przez to namieszało...
Odpowiedz
REKLAMA:

Chodzi mi o wersje CoreELEC, NG, NE, NO?
Bo jeśli NE, NO z K22 to nie wiem, tam skórki nawet nie testuje bo jest za wcześnie, ale powinno działać.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
(10-12-2024, 05:26 PM)DenDy napisał(a): Chodzi mi o wersje CoreELEC, NG, NE, NO?
Bo jeśli NE, NO z K22 to nie wiem, tam skórki nawet nie testuje bo jest za wcześnie, ale powinno działać.
CoreELEC (official)
wersja: 21.1.1-Omega
Odpowiedz
Heart 
(10-12-2024, 05:21 PM)jachu76 napisał(a): Używam najnowszej wersji skórki , miałem też inne zainstalowane Aeon Nox i dwie inne, być może coś się przez to namieszało...

@jachu76, może coś faktycznie jest "namieszane". Sprawdź czy wszystkie skórki odinstalowałeś, odinstaluj też AZ2:R i zainstaluj ją od nowa. Nie wiem czy to pomoże, ale reinstalacja systemu to zawsze ostateczne rozwiązanie.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@leszekgd wrzuciłem drobne zmiany, możesz potestować.
Wiem że w samym oknie rozszerzonych informacji jest jeszcze jeden problem (o ile można to nazwać problemem). Gdy się wejdzie nieco głębiej 3-4 filmy to przestaje odczytywać property z okna i przestają wyświetlać się niektóre widgety, czego kompletnie nie rozumiem (mowa tylko o oknie rozszerzonych informacji). Próbowałem już na kilka sposobów i póki co nie znalazłem rozwiązania :/

Podziękowali: leszekgd, arkady1964
1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości