Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: laptop
W sumie to racja - w większości korzystamy tylko z FanFilm i się zastanawiam czy jest sens instalować całą nakładkę do tego. Jaką skórę w ogóle polecacie?
Liczba postów: 1,043
Liczba wątków: 59
Reputacja:
124
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: Leia
19-01-2025, 09:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2025, 09:04 PM przez arkady1964.)
Wraz ze standardową skórką Estuary można mieć zainstalowane inne skórki w Kodi, zawsze można w ustawieniach interfejsu dokonać zmiany skórki. Dla FanFilm jedne z najlepszych to Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R) oraz Titan MOD.
Pozdrawiam
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Sony Bravia
20-01-2025, 01:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2025, 02:08 PM przez artmiecz.)
W kategorii nagrody we wszystkich podkatalogach (np. Oscary) wyświetla się maksymalnie 25 pozycji (jedna strona) bez możliwości wczytania kolejnej strony.
Dodatkowo mam pytanie czy można (w jednym miejscu) dla całego dodatku FF zmienić opcje widoku we wszystkich katalogach (tam gdzie są wyświetlane filmy) np. na plakat lub kolejka, a w folderach głównych na kafelki, czy trzeba przejść przez wszystkie katalogi i podkatalogi?
A jako ciekawostka w serialach/sieci po zmianie widoku np w HBO na kolejka, zmiana jest zapamiętana także dla kolejnych stron tj. następne 20 wczytuję się także w widoku kolejka (dla nowe seriale też), a w katalogu filmy np gatunki/akcja lub przygodowy już nie tj. po wczytaniu następnych znowu mamy domyślny widok "lista" i trzeba zmieniać. W pierwszej chwili myślałem że obejmuje to wszystkie filmy ale np kategorie wiekowe pr-13 po zmianie na pierwszej stronie kolejne wczytuje z nowym widokiem, czyli mamy tu jakąś losowość. Wiem że są różne skórki, ale wolał bym uniknąć ich instalacji.
I jeszcze jedno, czy jest możliwość wyświetlania dłuższej listy filmów (tytułów) np 50.
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }