Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(01-02-2025, 09:24 AM)Jmno napisał(a): Może teraz tele odpocznie sobie w końcu.Ja mam  tego co chciałem w wtyczce ff po dobrym skonfigurowaniu wg. Swoich ustaleń co do wyszukiwania źródeł ff działa bardzo dobrze za sprawą dodania różnych filtrów. Darmowe źródła mnie nie interesują oprócz cda bez premium a tak to ja nie mam żadnych zastrzeżeń do źródeł premium np rapideo, no premium nic nie przerywa zawsze działa. Ostatnio czytałem problemy użytkowników trochę jest tego  mam propozycję do tele
Może założyć nowy wątek tylko z  update fanfilm gdzie będzie krótki opis i pliki ZIP do pobrania.
Wydaje mi się że raz w miesiącu wystarczy taki update ff
Tylko po co nowy wątek, skoro w tym w pierwszym poście tele zawsze podaje adres do najnowszej wersji.
A dodatkowo są ludzie którzy lubią podzielić się swoimi odczuciami, dorzucić jakieś uwagi, wsiąść udział w rozwoju moda, podziękować autorowi za wkład pracy i poświęcony czas.
A ty byś chciał wpaść pobrać co twoje i siema Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

@artmiecz pięknie krótko i w punkt. @tele musi mieć informację zwrotną. Co działa a co kuleje. Idealnie jest kiedy z problemem jest dodane kodi log. Nie jestem alfą, ale inni w minutę potrafią znaleźć problem w tym małym pliku.

Podziękowali: arkady1964
4
Odpowiedz
Dodatkowo dziś testowałem na XBOX - na wersji Kodi 21.1 wszystko działa idealnie jakby ktos potrzebował wiedzieć. Zostaje mi jeszcze wersja na Windowsie, ale nie zakładam, by były z nia jakiekolwiek problemy skoro tu zadzaiałała.
1
1
Odpowiedz
Działa wam obejrzyj.to źródło booster?
Odpowiedz
(02-02-2025, 12:08 AM)dobosz23 napisał(a): Dodatkowo dziś testowałem na XBOX - na wersji Kodi 21.1 wszystko działa idealnie jakby ktos potrzebował wiedzieć. Zostaje mi jeszcze wersja na Windowsie, ale nie zakładam, by były z nia jakiekolwiek problemy skoro tu zadzaiałała.
Zapewniam Cię, że na Windowsie działa bez zarzutu. Pozdrawiam

1
Odpowiedz
Mi nie działa
(31-01-2025, 09:33 AM)tele napisał(a): @SpongeBob   @dobosz23 

Wypróbujcie tę wersję
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-02-2025, 05:47 PM)Rena86 napisał(a): Mi nie działa

Wypróbujcie tę wersję
Takie zgłoszenie rodem z najgorszych grup fejsowych niczego nie daje. Jak się chce pomoc uzyskać, to wypada podać jak najwięcej szczegółów, a najlepiej logi.

1
1
Odpowiedz
Tak jest.

Co do ostatniej wersji FF Mod od @tele, wszystko działa naprawdę doskonale. Tytaniczna praca @tele daje efekty, są super.   Smile

W tej wersji nie działają jeszcze napisy AI, jednak dla mnie jest to sprawa drugorzędna. Nie zmienia to faktu, że są one ostatnio bardzo często stosowane w filmach i dobrze gdyby była obsługa napisów AI także w FF Mod. Przeglądarki internetowe je obsługują...

Pozdrawiam

Podziękowali: Bakun83
2
Odpowiedz
(02-02-2025, 06:00 PM)szopns napisał(a):
(02-02-2025, 05:47 PM)Rena86 napisał(a): Jak zainstalować plik ZIP fanfilm z firestick realme? Na Xiaomi działa bez problemu, a na firestick nie widzi tych plików z nośnika przenosznego

Wypróbujcie tę wersję
Takie zgłoszenie rodem z najgorszych grup fejsowych niczego nie daje. Jak się chce pomoc uzyskać, to wypada podać jak najwięcej szczegółów, a najlepiej logi.
Odpowiedz
(02-02-2025, 06:00 PM)szopns napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Seico, 3 gości