Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(10-08-2025, 12:17 PM)tele napisał(a): Niestety, ale akurat od dzisiaj strona Filman.cc jest schowana za Cloudflare, więc póki nie zdejmą tego zabezpieczenia, to nie będzie można korzystać ze źródeł tego serwisu w Kodi.
A ja się tyle na kombinowałem i miałem tyle radości, że mi się w końcu udało to ogarnąć. No nic, trzeba liczyć na to, że może zrezygnują z tego typu zabezpieczenia.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam pytanie, czy można to jakos, wyłączyć? Mam, na, myśli te cyfry pod filmami. Oraz, opcje ( slbo chociaż, specjalnie dla, mnie, zrobić aby tego nie było? - z menu kontekstowego usunąć znajdz podobne trakt, podobne tmdb [Obrazek: xTbSSFfl.jpeg]
Odpowiedz
Kurcze, a ja to specjalnie zrobiłem Wink
1
Odpowiedz
(10-08-2025, 03:00 PM)tele napisał(a): Kurcze, a ja to specjalnie zrobiłem Wink

I bardzo dobrze Smile 

Z menu kontekstowego przeniosłeś " odznacz jako obejrzane w trakt " do menadżera trakt i mimo, że wolałem żeby to było jak wcześniej to nie przyszło mi do głowy , żeby pisać o poprawienie tego bo jestem szczęśliwy, że w ogóle nad tym siedzisz Smile
1
Odpowiedz
@tele
Jest możliwość dodania do ff trakt public lists ?

[Obrazek: su354zs.png][Obrazek: hQ20W6Y.png][Obrazek: 0lIXIIM.png]
1
Odpowiedz
W FF można wyświetlać listy polubione.
Polub wybraną listę w Trakt, a będzie ona wyświetlana w FF.
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele aktualizuje że swoją wycieczkę? czy już nie wyszedł fanfilm beta to nie

Chodzi mi czy będziesz aktualizował swoją wtyczkę czy jak wyszedł fanfilm beta to już nie
Odpowiedz
Tak, aktualizuję swoją wersję co jakiś czas.
Jeśli jesteś zainteresowany, to śledź ten wątek.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(10-08-2025, 03:00 PM)tele napisał(a): Kurcze, a ja to specjalnie zrobiłem Wink
Oo to coś  a mógłbyś  mi powiedzieć proszę co to jest i co to wogule robi skąd są te numerki i poco z góry dzięki pozdrawiam i życzę miłego dzionka
Odpowiedz
Te numerki to ilości odcinków danego serialu.
W zależności od skórki, mogą to być obejrzane odcinki lub nieobejrzane. To skórka decyduje co wyświetlić i czy w ogóle. FF dostarcza tylko informacje.

Podziękowali: arkady1964, Adek89
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 2 gości