Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Może nie pomoże - ale pozwoli wykluczyć problemy z lokalną siecią - skoro zmieniałeś oprogramowanie na routerze to pewnie dasz radę na nim lub na innym urządzeniu ogarnąć iperf - na androida masz tu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W moim beelinku starym (ale wciąż żwawo działającym) przy wymianie pasty termoprzewodzącej mała kropeczka mi gdzieś padła i miałem wieczne problemy z siecią - iperf pozwolił mi zdiagnozować że to nie kable, nie router, tylko że coś w moim sprzęcie - IPA poszło w ruch i zadziałało...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
System operacyjny:
Urządzenie: G1 kinhank
To jest problem z Vectra. Zainstalowałem kodi na smartfonie i działało ładnie. W sieci wifi w domu przerywało. Zmieniłem DNS nic nie pomogło. Odłączylem swój router podpięty pod modem technicolor i również problem z przerywanie. Dzwoniłem do Vectry i u nich wszystko ok. W tym wypadku nie wiem czy mogą coś blokować ?.
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 3
Reputacja:
801
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
Udostępnij internet z telefonu dla Boxa i zobacz, jak będzie działać.
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
No Vectra bez trybu bridge (zresztą jak i inne sieci też) to porażka. To zawsze była pierwsza rzecz jaką zlecałem (na stronie też nie mogłem przełączać). Jak gość montował mi pół roku temu Netię, to tylko spojrzał co mam podpięte i od razu powiedział że ustawia bridge
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
System operacyjny:
Urządzenie: Raspberry Pi 3b JVC Android TV
Od kilku dni nie wyszukuje mi źródeł z CDA-HD.cc. Ciasteczka się aktualizują prawidłowo bo i komunikatu o błędzie i schowanej stronie za CF też nie wyświetla a źródeł brak. Na dodatek mam tak na dwóch różnych sprzętach z Kodi i FF od Tele. Czy ktoś ma podobnie?
1