@mjw w AZ2: Resurrection doszedłem do takiego momentu, że ciężko to dalej rozwijać. Trochę z racji zmian, które wprowadziłem, trochę z racji braku moich umiejętności, trochę z racji tego jak skórka jest napisana i dalsze kombinowanie kończy się wysypywaniem kolejnych rzeczy, które trzeba łatać
Archiwum Shoutboxa
No to zaczynam zabawę na nowo: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Z tym Netflixem to chyba był problem jakiś rok temu i wtedy nie działało HD - CastagnaIT poprawił to w swojwj wtyczce, ale żeby to zrobić jak należy trzeba było poprawek w inputstream adaptive i chyba właśnie to zrobili...
Na coreelec też cały czas było 1080p dla procków s905x.. ale na wielu produkcjach gubiło klatki, co uniemożliwiało płynne oglądanie. Ale 1080 cały czas było - tylko nie do praktycznego wykorzystania
Ciekawe co to za tajemnicze poprawki z tym Netflixem... u mnie na raspberry pi kodi 18.9 input stream adaptive 2.4.4 cały czas jest 1080p przed chwilą sprawdzałem
a no racja strasznie lubię aktualizacje i nowe "fjuczery", a że mam okazję do tego, żeby samemu je dostarczać to, to robię
Tak - można ustawić automatyczne pobieranie i instalację, ale można ustawić tylko powiadomienie - jak mi wyskakuje to wchodzę na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i patrzę co tam namodzili
jak jest aktualizacja to dostaje się powiadomienie? też lubię numerki i chyba zaraz wskakuje na nightly
Na nightly dzisiaj wszedł do repo. Ale zassij stąd: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
pytam, bo po aktualizacji netflixa wymagany jest inputstream adaptive w najnowszej wersji, a tego jeszcze nie ma w stabilnym repozytorium (chyba, przynajmniej jak sprawdzałem to nie było jeszcze)
o proszę lecisz na Nightly? wcześniej ludzie się martwili kiedy stare widevine wygasało końcem maja, a teraz można oglądać FHD na s905x3
No i stało się - Netflix na Coreelec w 1080p na s905x3 bez przycinek. testuję od kilu dni - jedynie na filmi przyrodniczym gdzie tysiące rybek płynęło na raz pojawiło się gubienie klatek. Ale na normalnych filmach/serialach nie
Nie stoi - wersja z kodi 19 jest aktywnie wpsierana - skupili się na tym co ma sens.