Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Odinstaluj aplikację, restart urządzenia, ponowna instalacja via Google Play, wprowadzenie poprawnych danych listy m3u plus EGP
tak w wersji premium, epg różne, również od kwp, na tej samej aplikacji na telefonie załadowało się bez problemu. Czyszczenie epg czy wymuszenie aktualizacji też nie przyniosło skutku..
TiviMate w wersji Premium? EPG od kodiwpigulce? Pamięć aplikacji była kiedykolwiek czyszczona?
Człowieku pisz konkretami!
koledzy, wytłumaczy mi ktoś w krótkich wojskowych słowach na jakiej zasadzie działa epg w tivimate? Miałem i działało ale przestało, więc dałem inne i nic... już zainstalowałem na telefonie, dodałem i po pewnym czasie wskoczyło, a na boxie ni chuchu...
Pare nowych wersji apk: *IPTV-Pro-6.0.12-armv7.apk* *OTT-Navigator-1.6.6.3-...apk* *MX-Player-Pro-1.36.11-...apk* By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Na przykład Televizo w wersji Premium...
Panowie jaką aplikacja na telefon obsługuje archiwum iptv?
@"enefem" - jako notoco, a sprawdzę wieczorem - wczoraj pogoda nie pozwalała na kodi
Smile Smile Smile
Nie wiecie czy jest jakaś możliwość rejestracji na PlusX? Mam konto w teleele ale wkurzają mnie już te ich formy płatności...
OK @Tomek kolorki poprawione ^^ Puszczę up'a tak około 20 myślę jak się wyrobię ze wszystkim Smile
aha i wracając do Twojego PR to jak Cię podpisać w changelogu? Tomek czy @notoco ? Big Grin
hej @Tomek daj znać jakie masz ustawienia layoutu i kolorów z ustawień interfejsu. Chociaż wiem, gdzie leży błąd to muszę go sprawdzić dokładnie u siebie Tongue
@kriss777 Ostatnio przy takiej okazji pousuwał założone przez VPN konta zaraz następnego dnia...
przez vpn / USA rejestracja otwarta nonstop od wczoraj :-)
@gzenio22 No bo z tym tele to masakra gość otwiera rejestrację na 30-40 minut i weź traf...
@gzenio22 spróbuj napisać na email do ruska podobno czasem zdarzy się, że założy konto
Kurde poluje na tą rejke w tele i sie wstrzelic nie moge Sad