Używam tunera DVB-T 2
Archiwum Shoutboxa
@gadom92 możesz oglądać na więcej niż jednym urządzeniu o ile twój dostawca na to zezwala
używał ktoś z Was TvHeadend? Zrobiłem sobie na RPi4, wszystko ładnie znalazło kanały ale mam jeden problem. W danym momencie może działać tylko na 1 urządzeniu. Mogę coś zrobić aby móc naraz odtwarzać na dwóch urządzeniach? Testowałem na TV Boxie i telefonie. Zawsze tylko jedno urządzenie mogło nadawać. Na drugim był błąd -1
Siemka. Wiecie może tak „od ręki” co się stało z wtyczka HBO GO ze nie da się wejść w żaden serial i go uruchomić ? Filmy natomiast działają bez problemu
@EMR9 - nie - jeśli się nie pokazuje, to oznacza że w opisie pliku nie ma standardowych znaczników w stylu PL PLDubb PLLektor i różnych tego typu. A co jest w filmie, jaka ścieżka, tego nie da się sprawdzić bez pobrania filmu
Fajna apka tvpsport na android tv nawet jakość mi się zdaje lepsza niż z kodi na 29 cali.
Witam czy jest jak pokazują się linki z tb7 w fanfilm i nie pisze np. lektor albo napisy to znaczy że film jest po angielsku jeśli tak to jest jakaś możliwość żeby to sprawdzić przed włączeniem filmu czy nie