Czy jest szansa że wrócą źródła w fanfilm? U mnie nadal większość nie działa.
Archiwum Shoutboxa
Takie wideło do poradników będzie teraz dodawane: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jeśli to wtyczka UpNext - to ona korzysta z tego co masz bibliotece - więc musi być ten odcinek, bo skąd by miała informację że kolejny będzie...
Bo możliwe że trakt jeszcze ich nie wprowadził do bazy danych. Niestety - nie ma tam często nawet całych sezonów np. serial The Ranch ma na netflix 6 sezonów - w trakt są tylko 4
Skoro w trakt nie masz dodanych do kolekcji najnowszych odcinków, to z tego wynika że coś twoje konto trakt nie działa prawidłowo.
Na trakt tv nie mam dodanych do kolekcji najnowszych odcinkow. W ustawieniach biblioteki mam wszystko wlaczone oprocz sprawdz film/serial przed dodaniem. Synchro mam przy starcie i co 0godzin.
W Ustawienia - Fanfilm - Bibliotek wszystko jest ok? Sprawdź też co ile godzin jest synchronizacja z trakt w ogólne - na samym dole Automatyczna synchronizacja biblioteki trakt
Tak, na stronie jest jako kolejny do obejrzenia, ale nie jest dodany do kolekcji, przez co w kodi tez mi go nie dodaje
witam,jak wychodzi nowy odcinek serialu który mam w trakt kolekcji to nie dodaje mi go automatycznie do kolekcji, wiecie w czym tkwi problem?
@unitted Jest o tym zagadnieniu/wtyczce temat na forum, niech tam się udziela...