@kisiel95 jutro już będzie tylko dla zarejestrowanych i zweryfikowanych.
Archiwum Shoutboxa
Jaka może być przyczyna że nie działa wp wpilot na MI Box? Mimo że podaje właściwe dane do logowania i mieszkam w PL
@mjw już jest shoutbox tylko dla zarejestrowanych? Bo chciałem wrzucić tu linka do KSW 41
@emcet zainstaluj ręcznie wtyczkę bez repo. Do menedżera plików dodaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i zainstaluj plik plugin.video.kodiver.wizjatv-0.47.zip
Jeśli możecie, to zamiast instalować repo po prostu ściągnijcie i zainstalujcie zipa stąd: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. . Napiszcie za mnie posta na forum. Muszę uciekać.
Jest jakiś problem z komunikacją między kodim a bintrayem. 405 przy próbie pociągnięcia pliku.
WITAM serdecznie , mam problem z zainstalowaniem wtyczki , robię wszystko zgodnie z instrukcja , jednak przy próbie zainstalowania z repozytorium wyskakuje mi błąd ze „ kodiver kodi/xbmc repository Nieudane połączenie z repozytorium” Może ktoś miał podobny przypadek ? Przeszukałem forum i tp ale nic nie znalazłem . Może sam autor musi coś zaktualizować ? Pozdrawiam serdecznie