Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Dzięki.
tak, prywatne torrenty Tongue
Hdseans daje taką możliwość w połączeniu z wtyczką FF ?
Panowie, czy jest jakiś inny serwis od Tb7/Xt7 aby obejrzeć filmy z lektorem/dubbingiem w jakości HD/4K ?
@jon1022 w fanfilm bez problemu możesz dodać konto hdseans, ale i mbebe ma w swoim repo wtyczkę jak się nie mylę.
@"enefem" Dzięki sprawdzę ten hdseans
Fen w porównaniu do Seren posiada czytelniejszy interfejs,fajnie, że można ustawić aby tytuły filmów były w j.polskim .
Fen na moim Sont Tv laguje, widać, że pochłania sporo pamięci.
na hdseans jest sekcja dokmentalne i jak patrzę to jest kilka nowości
Była taka stronka i wtyczka Alltube - była tam secja "Filmy dokumentalne" i były tam w miare nowe rzeczy, znacie może coś na zastępstwo tzn. z sekcją filmy dokumentalne z lektorem?
ja jeszcze ręcznie sobie wrzucam do RD torrenty jak mi cos wpadnie w oko i używam naszej wtyczki do oglądania z RD Smile
Dobrze prawisz Jon Smile
@jp44 "Fen" też idalny nie jest po niedawnej aktualizacji całkiem przestał mi odtwarzać cokolwiek...musiałem ręcznie starą wersję przeinstalować. Najlepiej mieć i Seren i Fen/Venom to mniejsza szansa że obie wysiądą jednocześnie
Przydałaby się baza mediów IMDB a raczej oceny a wtedy taki Seren by wymiatał Smile
Venom na razie idzie w odstawkę - ostatnio miewa problemy ze źródłam , za to Seren/Fen radzi sobie świetnie.
W sumie to tego nigdy nie sprawdzałem i sadzilem, ze jak w ustawieniach zmienisz tak jak napisales to tez zmieni sie styl prezentacji linkow
Zainteresowałem się dziś z rana wtyczką Fen - równie dobra jak Seren.
@mjw Czy jest możliwe aby w Seren ustawić listę wyświetlanych źródeł-styl jak w przypadku Venom czy Exodus ? Przełączyłem Scrapper display style z Fancy na Background Task ale to działa klasycznie wyłącznie na pasek postępu szukania źródeł.
80 mb to już przyzwoicie .
U mnie na wiosce Neo od Orange trzyma cały czas 80mb, ale jak by tak światłowód jakaś firma chciała robić to bym nie pogardził...