Archiwum Shoutboxa
Nie wiecie czy jest jakaś możliwość rejestracji na PlusX? Mam konto w teleele ale wkurzają mnie już te ich formy płatności...
OK @Tomek kolorki poprawione ^^ Puszczę up'a tak około 20 myślę jak się wyrobię ze wszystkim
aha i wracając do Twojego PR to jak Cię podpisać w changelogu? Tomek czy @notoco ?
hej @Tomek daj znać jakie masz ustawienia layoutu i kolorów z ustawień interfejsu. Chociaż wiem, gdzie leży błąd to muszę go sprawdzić dokładnie u siebie
@kriss777 Ostatnio przy takiej okazji pousuwał założone przez VPN konta zaraz następnego dnia...
@gzenio22 No bo z tym tele to masakra gość otwiera rejestrację na 30-40 minut i weź traf...
@gzenio22 spróbuj napisać na email do ruska podobno czasem zdarzy się, że założy konto
puściłem aktualizację i wyszło jeszcze kilka błędów ^^ oczywiście musiałem je zauważyć już po fakcie, ale postaram się do dzisiaj do wieczora poprawić ewentualnie jutro rano
jeszcze kilka mniejszych bugów doszło, ale już nie dałem rady wszystkiego wyłapać i poprawić, dzisiaj do wieczora może uda się je skorygować i wypchnąć aktualizację tak kolo 19:00
dzisiaj dodałem gradient i nowy colorpicker, już nie wymaga skin helper service colorpicker, więc będzie można zmieniać kolorki już na Kodi 20 ^^
@"enefem" - zaczyna to przyjemnie wyglądać. Widzę kilka malutkich bugów (a przynajmniej widziałem tydzień temu) - jak będę miał czas to w weekend zrobię ci PR na githubie z poprawką.
wczoraj ktoś podrzucił fajny pomysł to dzisiaj zaimplementowałem, jaram się trochę