A koledze który pytał na PW chyba wystarczajaco wspolnoe z LukasS wyjasnilismy. Ps. Na PW mam alergie i nie odpisuje jesli nie muszę, a w tym przypadku nie jest to potrzebne. Nie posiadam żadnej wiedzy tajemnej
@LukasS A i owszem, dostaniesz ileś tam źródeł RD w fanfilm tylko że to są te same źródla z HDseans czy nawet filman, bo i takie tez się pokazują z oznaczeniem RD które są za free lub premium w przypadku HDseans (jak ktoś posiada takowe) wiec jakby mija się z celem podpinanie RD specjalnie do Fanfilm. A generalnie chodzi o to, że z ogladnieciem Andora problemów zadnych nie ma.
@szopns to nie do końca prawda z tym fanfilmem. Bo po sparowaniu RD z resolverem w FF dostajesz źródła RD, ale z serwisów które FF obsługuje czyli np hdseans etc.Wiec tak w 20%. A kolega @Ryszard9 po prostu nie wie na jakiej zasadzie RD działa i z czym to się je. Po prostu gdzieś coś przeczytał i nie ma pojęcia że RD to w 99% torrenty.
@Ryszard9 Nie wiem z czym masz problem. Napisz normalny temat na forum, opisz go dokladnie, bo takue pisanie na czacie do niczego nie prowadzi. Chcesz ogladnać, to odpal wtyczke fanfilm i ogladniesz bez problemu co prawda fanfilm nie wspolpracuje z RD ale źródeł darmowych nie brakuje do Andora. Chcesz RD to w The Crew przed sekundą wyplulo 17 (malo ale wystarczajaco) zrodel RD.
no nie pisales, to napisalem czego ja. Sprawdzałem na wtyczkach fanfilm, tempest, oath (tak jeszcze mi działa) the crew. Jedynie na the crew coś wyskoczyło ale same andor torenty. z Torentów nie mogę korzystać.