@pietamatt Nie słyszałem, o wtyczce dla Kodi, dedykowanej dla tego "serwisu"
Archiwum Shoutboxa
Czy mozna zainstalowac Delta Media Player na Kodi 17.6.Mam wykupiony na 3mce.service,ale ciagle sa zaklocenia w odbiorze.Pozdrawiam Maciej
Z helios wysyłasz źródło do Kodi? W takim razie normalnie można z "pilota" w Wako włączyć lub pobrać napisy w Kodi lub w smamym kodi.
@ScatMan91 No to co jest z Tobą? Piszesz "szarpie na każdym kanale", weź się zdecyduj, zamiast siać defetyzm, u mnie zawsze i wciąż wszystko super!
@zwonko - na tym to wszystko polega, ale w tym przypadku nie czekamy na aktualizację, tylko na naprawę.
czyli jak poprawią API to pewnie będzie kolejna aktualizacja. No nie ważne, jak coś za darmo to czasem trzeba pocierpieć
@zwonko - na tyle ile się da. API TVDB dalej leży i nie działa w 100% - udało się część rzeczy ominąć, ale nie jest to idealne rozwiązanie i nie wszystko działa. Ale na to już wpływu nie ma bo to już po stronie TVDB.
@warpbrothers bo nie zaktualizowałeś repozytorium. Jeśli nie widać jeszcze aktualizacji wtyczki do wersji 2019.11.18.0 to należy ponownie zainstalować repozytorium lub wyszukać aktualizację w dodatki -> moje dodatki -> strzałka w lewo aby otworzyć menu -> wyszukaj aktualizację
U mnie nie pokazuje się aktualizacja fanfilm z listopada, ostatnia wersja jaka jest dostępna to ta z października. Dlaczego?
jest jakieś nowe źródło do providerów do heliosa (Wako) oraz addonów do namosa?