ciekawa myśl, chciałbym kupić pudło pod CE tylko na tym mi zależy. Pytanie, w jaki sposób aktualizacujesz frimware w takim urządzniu jeżeli kasuje się dostęp do głównego systemu/androida ?
i tak pewnie skończysz na instalacji CE w pamięci wewnętrznej ^^ ja tak samo zacząłem od stawiania na karcie, ale po czasie stwierdziłem, że bez sensu trzymać androida jak i tak się go nie uruchamia, a tak mam pełną pamięć ROM przydzieloną tylko CE
chyba tak, ale na 100% Ci nie odpowiem, może ktoś inny się wypowie, w każdym razie widzę na swoim urządzeniu czas pracy systemu 12 godzin 26minut a calkowity czas pracy to 22 godziny 52 minuty, więc wyglądałoby to tak, jakby urządzenie przechodziło w stan uśpienia/hibernacji
No fajnie, wybór padł na BT KInga PRO. Czy jest możliwe w takim urządzeniu mając postawionego CE przejście w stan hibernacji a potem wybudzenie go z pilota ? Jeśli tak, to czy taka opcja szybko wybudza urządzenie ?
a odnośnie karty sd to chyba nie ma co świrować z transferem, ta którą ci podałem powinna i tak chyba wycisnąć wszystko z tego sprzętu, jedyna różnica będzie przy wgrywaniu CE na nią, na szybszej, szybciej wrzucisz system, a czas bootowania powinien być zbliżony bo i tak karta będzie ograniczana przez sprzęt :/
ja mam GT-Kinga i od siebie go polecam, jak chce się stawiać na nim CE to zajebisty sprzęt, z minixem też nie powinno być problemów, jako że chyba też jest oficjalnie wspierany przez team CE