Dziś będę na nowo stawiać Kodi v19 na Android TV postawię i Seren i popatrzę skoro tak piszesz. Venoma polecam od strony technicznej, aktualizacje nawet 2 x w tyg. Taką wtyczkę warto mieć, skoro sami twórcy robią wszystko by żyło się lepiej Kiedy pojawiło się K19 można powiedzieć, że Venom zaliczył płynne przejście.
@mjw Venom bardzo przypadł mi do gustu. Twórcy wtyczki nie śpią, częste aktualizacje, ulepszenia, do tego baza mediów IMDB, jeśli posiadasz skina Aeon Nox Silvo, można wyswietlać listę mediów wraz z oceną imdb, fajna rzecz. . Seren ostatnio postawiłem koleżance i się nim pobawiłem - równie dobra wtyczka ale nie specjalnie przypadł mi do gustu sam interfejs, myślę jednak, że postawie Seren u siebie i będzie to dobra alternatywa dla Venoma, z tego co zauważyłem, jest tam wiele opcji,ustawień. Sama wtyczka wyszukuje dobre źródła,działa bardzo fajnie. Venom posiada również AutoWidget , świetna rzecz, można w łatwy szybki sposób tworzyć ulubione kategorie,skróty do mediów,apek i sobie wszystko porządkować, trochę jak Super Favourites a nawet lepiej, gdyż SF jest do dziś ze sporymi bugami
Hej, zakupiłem dzisiaj boxa od c+, działa elegancko. Mam HMA VPN i kiedy z nim łączę się na android tv to nie mogę oglądać teleelevidenie. Po rozłączeniu z VPN wszystko śmiga. Korzystając z tego VPN'a na windowsie wszystko działo. Miał ktoś kiedyś taki problem?
Zastanawiam się, czy jest możliwość ustawienie we wtyczce Venom by wyszukiwało wyłącznie źródła audio z językiem english ? Pełno wstawek z dźwiękiem ukraińskim itp , najlepiej jakby szukało wyłącznie z językiem english.
Nie mogę nic zarzucić Sony, android działa cholernie dobrze na modelu A8 ale KODI to już inna bajka. Z resztą, jak się poczyta to wszędzie trąbią, że Kodi na androidzie działa przeciętnie.
Dlatego stawiam na Minix/Beelink. @ Jon1022 Faktycznie, jeżeli ktoś korzysta z tego typu serwisów to klapa, w moim przypadku całe szczęście wszystko przypisuje pod RD .Cała reszta = Sony Android TV .
Natomiast czy wogóle można ustawić bufor np powyżej 2GB to wcale nie takie pewne przy 4GB RAM w urządzeniu pod Core/libreelec teoretycznie powinno sie udać
@jp44 zawsze warto w kodim ustawić większy bufor z tym że na chwile obecną to wogóle nie działa w płatnych serwisach typu Netflix,HBO itp... pomaga tylko w serwisach typu RD,tb7,cda.