wgrywać listę na m3u4u.com i tam sobie ją sortujesz. Do kodi wstawiasz link do m3u z m3u4u.
Archiwum Shoutboxa
W kodi też się da - Kodi - ustawienia - telewizja - ogólne - menedżer kanałów. Ale najlepiej otworzyć notatnik i samemu sobie posortować z pliku
Natknąłem się na PC Welt. 2 lata ochrony dla maksymalnie 10 urządzeń, VPN, Pamiec Cloud 75 GB i prawdopodobnie Menedżer haseł Za niecałe 23€ Oferta jest ważna do przełomu roku. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
cześć jak włączyć symbol @ do login przy wtyczce ?niestety nie widzę takiej opcji.
@Łonogrzmot Dzień dobry ile mniej więcej działają Ci baterie w pilocie od chromecasta? U mnie co 2 dni trzeba ładować akumulatorki. Myślałem, że to wina akumulatorów, ale ze zwykłymi bateriamii podobnie...
W dzisiejszych czasach to raczej "strzał w kolano" jeśli nie Amlogic to będzie inny... :-)
Dość niepokojące wieści odnośnie przyszłości popularnego Coreeleca: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@mw5972 Napisałeś "bo tu, na forum"...zdecyduj się, albo z wykopem tu nie wyjeżdżaj
No to na wykopie a nie tutaj. Jak ktoś nie potrafi obsługiwać tb7, nie wie jak działa to go nigdy nie ogarnie. Do fanfilm i produkcji z lektorem jak znalazł