Sorka, piszę dziś na tel. I coś słabo mi to idzie.
Archiwum Shoutboxa
Super. W jaki sposób mógłbym okno dialogowe przy ładowaniu źródeł zmienić na ciemne ? Jasne bije po oczach i zlewa się z tekstem .
Zapewne chodzi Ci o "chrupnięcia" w DialogVideoInfo, gdzie informacje są pobierane z internetu i na tej podstawie TMDbHelper uzupełnia dane. Mam pewien pomysł na optymalizację, czeka tylko na wdrożenie
Wychodziłoby na to, że Venom sam w sobie zarządza ocenami filmów/seriali. Muszę to sam sprawdzić, bo ciekawa sprawa
W przypadku Venoma akurat nic się nie zmienia. Skórka wygląda całkiem przyjemnie, zwłaszcza ciemny motyw. Na mocnym kompie interfejs, potrafi chrupnąć
@jp44 skoro mowa o ocenach filmów, ostatnio dużo pracowałem nad nimi w mojej skórce. Jeśli byś chciał, mógłbyś spróbować i dać znać jak to wygląda w przypadku Arctic Zephyr 2 Resurrection
Zastanawiam się w czym jest rzecz,jeśli chodzi o pobieranie informacji ocen filmów/seriali z IMDB na przykładzie wtyczek. Rzekomo Venom, pobiera info, jednakże u mnie się to w żaden sposób nie pokrywa z realnymi ocenamy ze strony. Wtyczka The Crew znów pokazuje 100 % poprawnie z seksji seriale, znów filmy nie są zgodne. W czym jest problem, o co tu chodzi ? Czy ktoś mógłby to wyjaśnić. Fajnie jakby działało to sprawnie.
@mjw a powiedz mi jeszcze czy Canal+ box może być schowany gdzieś za tv, czy musi być widoczny dla pilota w celu uruchomienia? Różnie to bywa z pilotami na BT
@p3t3n3t chciałbym wypróbować teleele ale ni cholery nie mogę trafić na rejkę dlatego pomyślałem, że może ktoś mi będzie mógł wykupić listę
jest jeden mankament, pomimo zmiany języka api na polish nie tłumaczy opisów, tytułów mediów.
Venom zaczął naprawdę dobrze działać od wersji 5.0.0, podoba mi się nowy styl wyświetlania źródeł, podobny do Fen/Seren.
Niestety Mi Stick również nie ma takiej opcji... A trochę kicha, bo mama już dwa razy w jakiś cudowny sposób "przez przypadek" odinstalowała sobie TiviMate, a tłumaczenie przez telefon jak ma to zainstalować na nowo jest hmm... pracochłonne